Jafar Mousavi
- Gastroenterologisk kirurgi
- Generell kirurgi
Kom inn til en bedrevitende og lite lyttende lege. Skulle til Koloskopi, var engstelig og fikk bare beskjed om å ta meg sammen. Han var full av enkle løsninger og når han stilte spørsmål avbrøt han meg i svarene og mente at jeg hadde feil.
Følte meg utrygg og at han ikke tok noe på alvor. Skal ikke ikke tilbake dit.
Jeg tok en koloskopiundersøkelse hos dr. Mousavi, 08.09.22. Undersøkelsen ble foretatt meget skånsomt og ytterst profesjonelt. Konstruktive kommentarer ble gitt underveis i en hyggelig og avslappet atmosfære. Jeg har vært gjennom mange koloskopier i løpet av årene hos andre spesialister, men Mousavi avdekket et problem i tarmen min som hadde gått de tidligere spesialistene hus forbi. Jeg anbefaler Mousavi på det sterkeste og gir ham toppkarakter!
Jeg ble henvist til Mousavi på grunn av et problem som har gitt meg mye smerter. Når jeg gikk inn første gangen, sa jeg at jeg hadde et spørsmål. Da fikk jeg høre at jeg ikke skal gjøre noe annet enn å legge meg ned, og at det er han som stiller spørsmål. Behandlingen ble ikke som forventet, og jeg måtte oppsøke en annen spesialist. Dette er ikke en lege jeg vil anbefale noen.
Super fornøyd med Jafar Mousavi. Han møtte deg med godt humør. Hadde lest seg godt opp om ditt problem. Veldig løsningsorientert og kunnskapsrik. Gastroskopien var over veldig raskt, mindre enn et minutt. Ingenting å grue seg til.
Flink til å forklare underveis. Og kom med gode løsninger på mitt problem.
Jeg ble henvist til koloskopi hos dr.mousavi i juni 2021 ved ringvollklinikken. Jeg er en kvinne i midten av 20 årene. Jeg har aldri vært til koloskopi tidligere. Jeg opplevde dr.mousavi som lite empatisk og nedlatende. Han forklarte ikke hva han gjorde og når jeg fikk vondt ba han meg om å ta meg sammen. Han ble irritert og avsluttet undersøkelsen (dro kamera ut av meg) uten at jeg fikk sagt noe. Dette pga smerter. Han snakket kun om kreft og spurte flere ganger om jeg ønsket å få kreft. Han irriterte seg også over «oss unge» og hvor sene vi var til å komme til undersøkelse. Snakket så videre om hvor mange under 30 år som han hadde operert for kreft. Jeg kjenner meg igjen i masse av det som står i de andre anmeldelsene. Oppfordring til andre, styr unna. Jeg står heller på venteliste hos sykehuset enn å komme tilbake hit igjen.