Om vurderingeneSiste vurderinger av Medi3 Oslo
Profesjonell og dyktig
Lege: Andreas Edenberg SkrevetFått utørt koloskopi hos Andreas Edenberg og kunne ikke vært mer fornøyd. Har gruet meg veldig men sykepleier Hege, ivaretok meg med den største vennlighet, empati og profesjonalitet. Andreas var svært dyktig, rask og behagelig. Det hele var en stor overraskende svært positiv opplevelse! Jeg vil på det høyeste kan anbefale Andreas Edenberg på Medi3
Bedre kan det ikke gjøres 😊
Lege: Andreas Edenberg Skrevet100% god behandling fra jeg kom inn til jeg var ferdig. Veldig profesjonell i alle ledd. Vennlig og hyggelig personale
Veldig positivt
Lege: Andreas Edenberg SkrevetVeldig fornøyd med sykepleier og lege. Rolige og behagelige. Jeg hadde grudd meg mye, men dette gikk over all forventning. Kan trygt anbefale dette teamet🥰
Tryggt
Lege: Andreas Edenberg SkrevetFlott mottagelse og behandling fine og reine lokaler fin tibakemelding av lege.Hjepsom i resepsjon til bestilling av transport
Ingen bra opplevelse
Lege: Andreas Edenberg SkrevetLegen hilste så vidt når jeg kom inn døra.
Fortalte ikke hva som skulle skje eller hvordan undersøkelsen skulle foregå. Sa bare "nå starter jeg" uten å forklare noe som helst. Virket hardhendt og sur under hele undersøkelsen, og virket irritert når jeg uttrykte at det var smertefullt. Når undersøkelsen var over var jeg kjempe redd og gikk for å skifte. Sykepleieren sendte han inn for å faktisk gi meg et ordentlig svar om hvordan det så ut.
Fantastisk nydelig sykepleier, som virkelig gjorde sitt beste for at undersøkelsen skulle oppleves så bra som mulig.
Har blitt veldig skremt etter denne undersøkelsen, og vil virkelig ikke anbefale noen å bruke denne legen. Hit kommer jeg aldri tilbake.