Manuel Mendoza
Profesjonell behagelig person.
Lett å snakke med å flink til å spørre om rett ting til rett tid.
Anbefales.
Sitter igjen med et blandet inntrykk etter avsluttet behandling. På den ene siden opplever jeg ham som velmenende, observant og en som tilpasser behandlingen etter pasientens behov. På den andre siden ganske bastant og uforutsigbar. Det kan være vanskelig å oppklare misforståelser som oppstår når han trekker konklusjoner på manglende grunnlag. Ofte føltes det tryggere å jatte med for å unngå konflikt eller bli karakterisert som vanskelig. Oppfatter han også som lite faglig oppdatert. Likevel er jeg relativt fornøyd både med medisinering som fungerer godt, og med deler av veiledningen.
Jeg har aldri følt meg mer overkjørt og misforstått. Følte at denne legen hoppet på konkusjoner og ikke hadde satt seg inn i min journal.
Jeg ble møtt på en profesjonell, men samtidig meget medmenneskelig og forståelsesfull måte. Viser stor respekt,og er tilstede for sin pasient. Følger opp på en god måte. Inngir trygghet og tillit. Er tilgjengelig for sin pasient.
Kunne ikke hatt en bedre.
Følger opp, er bare å sende sms, eller ringe, om det skal være noe, utenom den timen en har.