Profilbilde av generell kirurg og plastikkirurg Marius Barstad

Marius Barstad

Profilbilde av generell kirurg og plastikkirurg Marius Barstad
Generell kirurg og plastikkirurg

Om

Dr. Marius Barstad er spesialist i plastikkirurgi, generell kirurgi og thorax kirurgi. Han studerte medisin ved Universitetet i Oslo og har en medisinsk doktorgrad fra samme universitet.

Dr. Barstad har bred erfaring innen kosmetiske inngrep og er klinikksjef og partner ved Fornebuklinikken. Han har tidligere vært overlege ved Nobel Clinic, Axess spesialistklinikk og Plastisk kirurgisk avdeling Ullevål universitetssykehus. Han har også vært assistentlege ved Plastisk og rekonstruktiv avdeling Rikshospitalet og Thorax kirurgisk avdeling Rikshospitalet.

Han har skrevet og medforfattet en rekke artikler i internasjonale faglige tidsskrifter og har holdt faglige foredrag på nasjonale og internasjonale kongresser og møter.

Han er medlem av Den norske legeforening, Norsk plastikkirurgisk forening og Norsk forening for estetisk plastikkirurgi.

• Generell kirurgi
  • Plastikkirurgi
  • Thoraxkirurgi

Autorisasjon (1985)

Siste vurderinger av Marius Barstad

Dyktige og flinke!

Klinikk: Fornebuklinikken AS Skrevet

Jeg har nå hatt to kirurgier ved fornebuklinikken. Første gang gikk jeg til to klinikker, men valgte selvfølgelig fornebuklinikken. Jeg ble møtt med en så stor forståelse for mine ønsker. Jeg driver med en idrett som gjør at det måtte tilpasses noe ekstra. Marius gikk i tenkeboksen for å oppfylle mine ønsker. Jeg fikk en fantastisk plan som passet til min idrett!

På operasjons dagene ble jeg møtt av dyktige sykepleiere, som fikk meg til å føle meg ivaretatt og trygg. De sørget for at jeg hadde det bra til enhver tid. Virkelig en stor takk til hele teamet og for en fantastisk postoperativ sykepleier. Samt en stor takk igjen til Marius som alltid er forståelsesfull, tar seg tid til å snakke med pasienten, er nøye og ikke minst fantastisk dyktig!

Flinke og dyktige

Klinikk: Fornebuklinikken AS Skrevet

Tar deg godt imot, er flinke og tar deg nøye med på det du skal gjennomgå, du føler deg komfortabel selv om dette kan være noe sårt du skal gjennomgå

Trygt og profesjonell

Klinikk: Fornebuklinikken AS Skrevet

Følte meg veldig godt ivaretatt.lett å komme i kontakt til enhver tid.god oppfølging.veldig fornøyd.

Trygg og svært dyktig

Klinikk: Fornebuklinikken AS Skrevet

Da jeg bestemte meg for å ta brystoperasjon dro jeg på konsultasjon hos Dr. Barstad, og bestemte meg raskt for at det var han jeg ville operere meg hos. Han var trygg og tydelig, informerte meg nøye og ga meg realistiske forventninger. Han svarte på alle spørsmål og jeg følte meg både sett og hørt. Jeg er utrolig fornøyd med hele opplevelsen, alt fra konsultasjon og operasjon, til oppfølging og resultat. Anbefales virkelig!

Brystforstørrelse

Klinikk: Fornebuklinikken AS Skrevet

Kjempe fornøyd med brystforstørrelse på fornebuklinikken med Marius som kirurg i 2013! Klinikken er fin, og alle som jobber der opptrer imøtekommende og profesjonelt😊