Martin Nsubuga

Ortopedisk kirurg

Ortopedisk kirurgi

Autorisasjon (1999)

Kase Klinikken Telefonnummer400 88 989400 88 9 ...
Prinsens Gate 9, Helsehuset i Moss 1530 Moss
Martin Nsubuga er ortopedisk kirurg i Moss og Oslo

Siste vurderinger av Martin Nsubuga

Seriøs og troverdig

Klinikk: Kase Klinikken Skrevet

Følte meg godt ivaretatt, fikk gode forklaringer og behandling. Opplevde at han tok seg tid og var til stede for meg som pasient.

Ivaretatt og forstått !

Klinikk: Kase Klinikken Skrevet

Jeg fikk god forklaring på hva som skulle gjøres . Meget behagelig ortoped og sykepleier ! Håper nå at resultatet også blir bra .

Veldig godt totalinntrykk

Klinikk: Kase Klinikken Skrevet

Jeg har alltid følt meg trygg og ivaretatt, er fremdeles under behandling og er veldig fornøyd med behandlingen og hjelpen som jeg får av en dyktig og forklarende lege, Martin Nsubuga. Alltid en hyggelig og hjelpsom stemme av kontorpersonalet når jeg ringer.

Bra

Klinikk: Kase Klinikken Skrevet

Jeg ble tatt godt i mot, men måtte vente mer enn en halv time uten å få hvite hvorfor eller evt hvor lenge jeg måtte vente. Når det endelig ble min tur, ble jeg geleidet sammen med sykepleier ned i etagen under hvor operasjonen skulle finne sted.

Jeg fikk inntrykk av at de nå var klar for operasjon, og at jeg skulle direkte inn i behandlings-rommet. Dette skjedde ikke. Sykepleieren forsvant inn i operasjons-hallen og ble borte uten å informere meg om hvor lenge jeg evt. måtte vente.

I venterommet utenfor kunne jeg høre at det ble gjort forberedelser til operasjonen, og denne tiden virket lang fordi sykepleieren hadde gitt inntrykk av at alt var klart, men i stedet måtte jeg vente ytterligere.

Jeg ble bedt om å komme en halv time før operasjonen kl.13.30, men de kom ikke i gang før etter kl.15.00. Det ble mao en times vente-tid. Jeg føler meg lurt når jeg blir bedt om å flytte meg ned i en annen etage kun for å vente enda lenger.

Når jeg først kom inn i operasjons-salen, ble jeg møtt med profesjonalitet gjennom å få tilpasset informasjon og bli lyttet til på mine ønsker. Jeg hadde bla med meg bil fordi jeg hadde fått inntrykk av at dette skulle gjennomføres med lokal bedøvelse. Jeg så for meg at jeg da ville være i stand til å selv kjøre bilen hjem.

Jeg ble informert om at dette ikke var sikkert, dersom de måtte benytte anestesi for å gjennomføre operasjonen. Dette handlet i stor grad om smerter.

Jeg ble imøtekommet på mitt ønske, og de gjorde sitt ytterste for å tilrettelegge for lokal-bedøvelse slik at jeg kunne kjøre hjem. Jeg var godt fornøyd med dette.

Etter 4 (?) raske sprøytestikk (vondt) tok de seg god tid slik at bedøvelsen skulle fungere optimalt. Operasjonen gikk utmerket uten å kjenne på noen form for smerte.

Etter operasjonen fikk jeg på nytt tilrettelagt informasjon og jeg fikk anledning til å stille spørsmål.

Jeg er meget godt fornøyd med prosessen med unntak av ventingen. Dette bør kunne håndteres på en bedre måte.

Trygg/ rolig/ morosomme behandlare

Klinikk: Kase Klinikken Skrevet

Tilsynelatende god faglighet. Hjelpsomme ansatte og en rolig trygg atmosfære. Noe ventetid (som hos de fleste legesenter), men positivt for da får alle pasienter kvalitetstid med lege/ ortopeden.