Martin Nsubuga

Ortopedisk kirurg

Ortopedisk kirurgi

Autorisasjon (1999)

Kase Klinikken Telefonnummer400 88 989400 88 9 ...
Prinsens Gate 9, Helsehuset i Moss 1530 Moss
Martin Nsubuga er ortopedisk kirurg i Moss og Oslo

Siste vurderinger av Martin Nsubuga

Fantastisk dyktig ortoped!

Klinikk: Martin Jervis Nsubuga Skrevet

Etter å ha vært kasteball i 6 måneder var det en enorm lettelse å komme til Martin. Han nektet å gi seg før han fant ut hva som var galt. Han oppdaget også at MR-bildene var feiltolket tidligere. Jeg er svært takknemlig for hans dyktighet, profesjonalitet og tålmodighet.

God hjelp

Klinikk: Oslo Fot-Ankel Kirurgiske Senter Skrevet

DR Martin klarte raskt å stille diagnose for mine plager og kom med gode råd og anbefalinger. Jeg fikk tilpasset innleggssåler som har fjernet mitt ubehag i hverdagen. Jeg har kun hatt 2 møter med Martin, men jeg har fått det som skulle til for å hjelpe meg. Martin virker kunnskapsrik og behagelig. Jeg anbefaler ham gjerne.

Veldig fornøyd

Klinikk: Oslo Fot-Ankel Kirurgiske Senter Skrevet

Har vært hos tre forskjellige spesialister men ingenting som hjalp på meg før jeg kom til Martin. Nå føles foten mye bedre og har ikke behov for konstante smertestillende lenger.

Anbefales på det sterkeste!

Klinikk: Oslo Fot-Ankel Kirurgiske Senter Skrevet

Martin Nsubuga undersøkte min fot i forbindelse med smerter i ankelen og hælen. Han gir gode og konstruktive råd. Jeg opplever Martin som en meget dyktig , trygg og tillitsfull lege. Snakker og forklarer for pasient på en måte som er lett forståelig . Man føler seg svært godt ivaretatt. anbefales på det sterkeste!

Profesjonell, veldig hyggelig og konstruktiv

Klinikk: Martin Jervis Nsubuga Skrevet

Martin Nsubuga undersøkte min fot som har minst fem brudd, løse bendeler og en alvorlig skade som kalles Lise Franc. Det ble et svært godt møte med en veldig hyggelig og profesjonell ortoped/kirurg.
Han fikk raskt oversikt over skaden og historikken tilbake til da ulykken skjedde for 17 måneder siden. Han beskrev prosessen videre med operasjon svært godt - noe som gav tillitt, håp, samtidig som risikoene også ble nevnt. Han undersøkte den skadede foten konkret og direkte, og brukte god tid på dette. Her skiller Nsubuga seg positivt ut sammenlignet med de mange legene jeg så langt har møtt med mine fotskader. Martin Nsubuga anbefales.