Profilbilde av plastikkirurg Mette Haga

Mette Haga

Profilbilde av plastikkirurg Mette Haga
Plastikkirurg

Om

Dr. Mette Haga er spesialist i plastisk kirurgi, med hovedvekt på bryst-, mage og figurformende inngrep.

Med mer enn 20 års erfaring er Mette en av Norges mest erfarne kvinnelige plastikkirurger. Hun er også en av Norges fremste spesialister innen estetisk brystkirurgi og kirurgi omkring øynene. Mette er også kjent for kort operasjonstid og pene resultater.

Mette Haga er aktiv deltager på nasjonale og internasjonale kongresser, og er medforfatter av flere vitenskapelige artikler innen plastikkirurgi og infeksjonsmedisin.

Hun har tidligere bl.a jobbet som spesialist i plastisk- og rekonstruktiv kirurgi fra Ullevål Universitetssykehus og Rikshospitalet i 2006 og har utført et bredt spekter av plastikkirurgiske operasjoner.

Plastikkirurgi

Autorisasjon (1998)

Offentlig avtale

Nei

Mette Haga er plastikkirurg i Oslo

Siste vurderinger av Mette Haga

Trygg opplevelse.

Klinikk: Akademikliniken Oslo Skrevet

Jeg er superfornøyd med måten jeg ble møtt og ivaretatt på av Mette Haga. Fra start til slutt. Resultatet var langt bedre enn hva jeg forventet, og oppfølgingen i ettertid av Haga og klinikken var fantastisk. Jeg kan trygt anbefale Haga og klinikke, samt at jeg har planer om å dra tilbake om det skal være andre ting jeg ønsker å endre på.

Profesjonell og trygg - sterk anbefaling

Klinikk: Akademikliniken Oslo Skrevet

Etter å ha vurdert en brystforstørrelse mange år og siden vi nå er fulltallige med barn tok jeg endelig steget til å gå på konsultasjoner. Møtte en annen kirurg før Mette men i motsatt av den første fikk jeg så god følelse av Mette med en gang; hun lyttet på ønskene og bekymringene mine og brukte tid til å undersøke og gi sine anbefalingene og råd. Sluttresultatet ble fantastisk fin og jeg er mer enn fornøyd med at jeg valgte Mette. Ville absolutt anbefale Mette ☺️

Anbefales!

Klinikk: Akademikliniken Oslo Skrevet

Utrolig dyktig, nøye og hyggelig lege. Har hatt to brystoperasjoner før jeg dro til Mette og hun rettet opp i feil fra de andre legene. Jeg er veldig fornøyd!

Trygg, kunnskapsrik og utrolig dyktig

Klinikk: Akademikliniken Oslo Skrevet

Jeg opererte brystene hos Dr. Mette Haga, og kan med hånden på hjertet si at jeg ikke kunne vært mer fornøyd. Denne operasjonen har endret livet mitt på mange måter - og jeg har aldri følt meg mer komfortabel i egen kropp. Dr. Haga lyttet på alle ønskene mine, og virkelighetsorienterte meg hvis det var noe hun mente ikke gikk an å få til, og ikke ville gitt et fint resultat! Jeg har følt meg så trygg hele veien, og kunne ikke valgt en bedre kirurg for min operasjon. En ærlig, dyktig og veldig hyggelig kirurg, som virkelig vil at pasienten skal føle seg bra og fornøyd i ettertid! 10/10

Veldig fornøyd

Klinikk: Akademikliniken Oslo Skrevet

Jeg utførte brystløft med bytte av implantat + full bukplastikk med sying av magemuskler for Mette for litt over 1 år siden.
Etter 2 graviditeter og stor vekt oppgang deretter nedgang var mye forandret og hadde mye plager, overflødig hud og smerter i magen.
Jeg er kvitt plagene og fått tilbake selvtilliten min og kroppen min.
Jeg har fått et nytt syn på plastikk kirurgi hva det kan gjøre med livskvaliteten.
Tusen takk Mette.