Profilbilde av generell kirurg og plastikkirurg Ola Evjen

Ola Evjen

Profilbilde av generell kirurg og plastikkirurg Ola Evjen
Generell kirurg og plastikkirurg

Om

Ola Evjen ble uteksaminert ved Det medisinske fakultet i Trondheim i 1988 og har spesialistutdannelse i generell kirurgi fra Sykehuset Levanger og St. Olavs Hospital. Han spesialiserte seg videre i plastisk og rekonstruktiv kirurgi, inkludert brannskadekirurgi og håndkirurgi, fra Haukeland Sykehus. Evjen har også vært foreleser på flere brannskadekongresser, inkludert internasjonale samlinger i Athen og Bergen.

Han har hatt stillinger som overlege i plastikkirurgi ved Haukeland Sykehus og St. Olavs Hospital, og var medisinsk ansvarlig ved Klinikk Stokkan og Teres/Volvat Stokkan fra 2000 til 2016. I 2017 etablerte han Klinikk Trondheim, der han fortsetter sitt arbeid.

Evjen er medlem av blant annet Norsk plastikkirurgisk forening og ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery), og har tidligere hatt styreverv i Norsk forening for estetisk plastikkirurgi.

• Generell kirurgi
  • Plastikkirurgi

Autorisasjon (1990)

Siste vurderinger av Ola Evjen

Trygg og fornøyd

Klinikk: Klinikk Trondheim Skrevet

Tok ansiktsløft til kirurg Evjen på Klinikk Trondheim. Bare positivt! Veldig fornøyd med operasjonen og resultatet. Profesjonell og hyggelige ansatte. Rene og pene lokaler. Aldri kø eller ventetid. Bedre enn forventet!

Erfaren, profesjonell og meget dyktig

Klinikk: Klinikk Trondheim Skrevet

Dette er en trygg og erfaren kirurg. Han tar seg god tid, og man føler seg ivaretatt fra første stund. Jeg er veldig fornøyd med oppfølging både før og etter operasjonen, og ikke minst med resultatet av min operasjon.
Klinikken han nå driver holder til i flotte lokaler, og helhetsinntrykket er av alle nevnte årsaker svært bra.

Fantastisk kirurg

Klinikk: Teres Stokkan Skrevet

Jeg utførte en brystreduksjon hos Dr. Ola Evjen og kunne ikke ha vært mer fornøyd med hele prosessen fra første konsultasjon til gjennomført operasjon. Dr. Evjen er en dyktig lege som er flink til å informere om hva du kan forvente, og som er lett å få tak i om det er noe man lurer på. Dr. evjen og hele teamet på klinikken tok meg godt imot, og resultatet etter operasjonen har oversteget alle mine forventninger.

Veldig dyktig kirurg!

Klinikk: Teres Stokkan Skrevet

Straks 6 uker siden jeg hadde full bukplastikk med fettsuging av flanker. For det første er Ola en veldig sympatisk og snill lege som ikke er ute etter å tjene mest mulig penger. Han er utrolig dyktig og har gjort en veldig bra jobb estetisk. Foreløpig er resultatet kjempefint og arret er veldig smalt i forhold til bilder jeg har sett av andre på Google. Jeg er strålende fornøyd med han og jobben han har gjort :)

Fantastisk dyktig lege!

Klinikk: Teres Stokkan Skrevet

Har utført liten bukplastikk og skal nå utføre brystreduksjon av Ola Evjen. Meget fornøyd med at legen er ærlig og opptatt av resultat fremfor å tjene penger. Forklarer nøye og tar seg god tid! Kan absolutt anbefales!