Logo for Privathospitalet Fana Medisinske Senter

Privathospitalet Fana Medisinske Senter

Logo for Privathospitalet Fana Medisinske Senter

Om

Privathospitalet er lokalisert på Paradis i Bergen, noen minutters kjøring fra Nesttun, plassert langs bybanen. Privathospitalet er et offentlig godkjent sykehus med moderne sykehusfasiliteter, 3 store operasjonsstuer og oppvåkning/sengeavdeling med 10 sengeplasser. Vi kan tilby overnatting for våre pasienter. Vi har medarbeidere med lang erfaring og høy faglig spisskompetanse, alle er de spesialister innen sine fagfelt.

Våre hovedfagområder er kosmetisk plastikkirurgi, hudbehandlinger, ortopedi, åreknute operasjoner og øre-nese-hals kirurgi. Privathospitalet er ISO 9001 serfifisert og ISO 14001, kvalitetsledelsessystem som kvalitetssikrer prosedyrer og ivaretar trygg pasientbehandling. Privathospitalet har et svært veletablert renommé og er ikke bare ledene i Norge, men også det største frittstående private sykehus i Norge som driver med kosmetisk kirurgi.

Gjennom mange år har vi opparbeidet et solid renommé innen kosmetisk plastikkirurgi og ansees å være blant de ledende innen plastikkirurgi på Vestlandet. Vi utfører alle former for kosmetisk og plastisk kirurgiske inngrep som eksempelvis brystforstørrelse, brystreduksjon, liposculpture (varig fettfjerning), ansiktsløftning (facelift), bodylift, kosmetiske nesekorreksjoner, operasjoner for utstående ører, øyelokkplastikker o.l.

Vi tilbyr øverste klasse av injeksjoner, trådløft, kosmetisk sykepleie med peelinger, laser behandlinger hårfjerning og kar, pigmentflekker og tatoveringsfjerning.

Privathospitalet konsulterer og opererer private pasienter, forsikringspasienter og offentlige pasienter for Helse Vest og via ordningen Fritt behandlingsvalg. Vi har også offentlig operasjonsavtale med Helse Vest siden 2001. I dag har vi løpende avtale innen nese og bihulekirurgi og medisinsk indisert plastikkirurgi. Vi har også avtale om offentlig dekkede operasjoner for åreknuter med medisinsk indikasjon. Offentlige pasienter betaler kun egenandel etter offentlige takster. Vi har god kompetanse og lang erfaring innen allergiutredning og behandling og utfører spirometri, prikktesting og gir allergivaksinasjon mot for eksempel bjørk, pollen, timotei, hund og katt.

Velkommen til Privathospitalet på Paradis.

Siste vurderinger av Privathospitalet Fana Medisinske Senter

Bihuler

Lege: Stein Helge Glad Nordahl Skrevet

En meget kunnskapsrik, vennlig og løsningsorientert spesialist. Som - virkelig - bryr seg om sin pasient.

Rask og god hjelp!

Lege: Stein Helge Glad Nordahl Skrevet

Var plaget nesten et år med kronisk bihulebetennelse! Fikk rask hjelp og fikk opererer kort tid etter vurdering av CT-scan. Operasjonen tok ikke mer enn 1 time og godt ivaretatt.

Anbefales absolutt

Lege: Bjørn E. Rosenberg Skrevet

Kjempefornøyd med brystproteser hos Bjørn E. Rosenborg. God oppfølging hele veien og kjempefornøyd med resultatet

Følte meg mindreverdig

Lege: Bjørn E. Rosenberg Skrevet

Det første som ble vurdert av Bjørn, var om jeg var privat pasient eller om det offentlige betalte regningen. Pga store plager, så var jeg henvist fra det offentlige. Siden jeg var henvist av det offentlige, så fikk jeg følelsen av at jeg var en mindre viktig pasient. Jeg hadde ventet lenge på operasjonen, men ble skuffet over at han virket uinteressert og lite fokusert. Opptegningen ble skjev, noe jeg trodde var pga skjevheter i kroppen, men det viste seg at det var resultatet som ble skjevt, noe som ikke viste seg før etter en del uker når operasjonssårene var grodd. Når det ble påpekt på en kontroll, ble det avfeid med at jeg måtte være fornøyd med det resultatet jeg hadde fått, siden det offentlige betalte. Jeg spurte også om jeg kunne få kjøpe nødvendig ekstrautstyr til tiden etter operasjonen, men jeg fikk kun det som var absolutt nødvendig, og fikk heller ikke lov til å betale selv for mer, fordi jeg var en "offentlig pasient". Min forespørsel om å betale fullt for ekstrautstyret jeg ønsket å kjøpe, ble avslått. Jeg hadde heller ønsket å betale selv for et godt resultat, nok utstyr til tiden etterpå og respektfull behandling, enn som nå, der operasjonen ble dekket av det offentlige, og jeg ble behandlet som "annenrangs" og lite viktig.

Nese, bihuler, hals/mandler

Lege: Stein Helge Glad Nordahl Skrevet

Min opplevele er at legen har en svært god evne til å kommunisere angående muligheter og tiltak som er tilgjengelig for meg som pasient. Det er enkelt å forså hva som er mine valg og det er tydellig at legen legger vekt på at behandlingen skal være riktig proporsjonert i forhold til mine opplevde plager som pasient. Samtalen om behandling er lett og fin og uten press i noen retning. Dette er tillitskapende og gir trygget for at helsevesenets resurser ikke brukes unødvendig.