Olav Beito Liavåg
- Generell kirurgi
- Ortopedisk kirurgi
- Ortopedisk kirurgi (gren)
En meget hyggelig og profesjonell lege. Føler meg så trygg og i gode hender hos han . Humoristisk og flink til å forklare hva han gjør. Beste legen jeg har vært hos. Vært der 2 ganger og foretatt 2 kirurgiske inngrep og skal definitivt bruke han igjen om nødvendig
Helt overrasket over hvor god energi Olav har. Han er den beste legen jeg noensinne har møtt. Utrolig dyktig, profesjonell og ikke minst hyggelig! Både han og en kvinnelig ansatt (som jeg ikke veit navn på) var meget betryggende å være rundt. Aldri møtt en så blid lege før!
Har bare positivt å si om Liavåg! Utrolig dyktig, snill, omsorgsfull og profesjonell. Var litt nervøs før timen, men han forklarte prosessen godt både før, underveis og etter. Veldig hyggelig fyr!
Har bare positive ting å si om Dr Olav Liavåg og hans sykepleier!
Han er god til å informere før og under ett inngrep, å man føler seg derfor også svært godt ivaretatt.
Dr Liavåg er en meget dyktig, trygg og tillitsfull lege. Får deg til å slappe av når du er på klinikken, og har fantastisk oppfølging av pasienten etterpå. Anbefales!