Olav-Øistein Nerheim
I går rund klokken 14:30 til 15:30 en av beboeren som jeg jobber med, hadde time hos legge Nerheim, og vi venter ute på klinikken, mens vi venter jeg pratet på tlf, jeg fikk beskjed at det var forbudt å prate, det viste jeg ikke. Men måten hvordan legge Nerheim pratet med meg var med arroganse og veldig lavd, til å med pratet med en av sykepleierene på same måtte. Jeg stoppet samtalen og venter på vårt tur å komme inn.
Etter at bruker fikk beskjed for å komme inn fikk jeg beskjed at jeg kann ikke komme inn med bruker og begynte å nevne reglene av covid, med høyt tone og med en arroganse, på den måtte at man forventer ikke fra en spesialist. Jeg ble sjokkert og klarte ikke å forklare, at vi kommer fra en bolig som er under tvunget omsorg, og brukeren er omsorgs dømt. Jeg forstår reglene, men jeg var nødt å vare med ham inn. Jeg gikk utt og ventet beboer utenfor.
Var veldig knust og følte meg veldig krenket fra en legge som passer ikke denne type oppførsel
Vi er svært fornøyd med legen når man endelig komemr dit. Det er helt umulig å komme i kontakt med legekontoret. Et tips til de er å legge inn telefonsvar om stengt kontor når det er ferie ol. Blir bare stående i kø.
En særdeles kunnskapsrik og trygg lege som virkelig ser og hører pasienten. Veldig god kommunikator som legger merke til de ulike behov pasienten har. Gir Nerheim mine beste anbefalinger.
Generelt en svært dårlig opplevelse! Umulig å komme i kontakt med da telefonsystemet legger på etter innlest melding, eller det er lang ventetid på telefon. Ikke mye hjelp å få selvom man kommer gjennom. Må vente tre måneder på ny time da jeg var syk dagen jeg hadde time. Ville gjerne at dr Nerheim kunne ta konsultasjonen over telefon da jeg ikke så det som nødvendig å komme inn, men han gjorde visst ikke konsultasjoner over telefon. Kommer ikke tilbake hit.
Forsøkt å ringe 2 ganger i dag. Første gang ga jeg opp, og den andre tok det 18 minutter før jeg slapp gjennom køen. Heller ikke veldig behjelpelig eller serviceinnstilt til tross for at jeg er pasient der fra før.