Per Ivar Formo
Er nå ferdig med 3 års vaksineringsløp for pollenallergi (timotei og bjørk). Behandlingen har vært effektiv og gitt god effekt, og utført av flinke og trivelige folk
Første gang jeg var hos Dr.Formo må jeg si at jeg var litt skeptisk men valgte å gå inn med et åpent sinn. Det som jeg stusser på er den store variasjonen av tilbakemeldinger på legelisten. Noen skriver 1 stjerne og andre skriver 5. Min opplevelse var at han tok imot meg på kontoret vennlig og klar til å høre hva han kunne hjelpe meg med. Han var effektiv, noe jeg liker men det som er viktig og som mange leger kan bli flinkere på er å informere om alt de gjør, før undersøkelser. Det skaper tillitt og trygghet. Jeg fikk hjelp og henvisning til akkurat det jeg trengte og jeg oppfattet at han har meget god kompetanse i hans yrke, samtidig en innsikt i det psykiske og emosjonelle slik som angst ol. Det var veldig godt å bli sett og hørt og trodd for mine plager. Dr.Formo kunne jeg absolutt dratt til igjen.
Godt forberedt etter henvisning fra fastlegen. Behandlingen iverksatt raskt og effektivt. Godt resultat umiddelbart. Forklarte om årsak til problemet på en grei og forståelig måte.
Fikk stor tillit til denne legen og følte meg godt ivaretatt.
Ble avbrutt to ganger under konsultasjonen - men beholdt roen.
Ble Hyggelig var han også!
Veldig fornøyd etter besøk hos Per Ivar Formo, ble godt ivaretatt og følte meg trygg.
Hensynsfull under behandlingen!