Profilbilde av plastikkirurg Tomm K Bjærke

Tomm K Bjærke

Profilbilde av plastikkirurg Tomm K Bjærke
Plastikkirurg

Om

Tomm Bjærke er en anerkjent spesialist i plastisk kirurgi med over 30 års erfaring. Som en av Norges fremste eksperter innen bryst- og ansiktskirurgi, har han hjulpet utallige pasienter med å oppnå naturlige og harmoniske resultater. I tillegg til sitt fokus på bryst- og ansiktskirurgi, tilbyr han også et bredt spekter av andre plastiske operasjoner, alltid med pasientens sikkerhet og tilfredshet som høyeste prioritet.

Tomm Bjærke etablerte i år 2000 nettstedet plastiskkirurgi.no, som gir verdifull informasjon om plastisk kirurgi. Han er blant annet medlem av Den norske legeforening, Norsk Plastikkirurgisk Forening og American Society of Plastic Surgeons.

Plastikkirurgi

Autorisasjon (1994)

Offentlig avtale

Nei

Tomm K Bjærke er plastikkirurg i Oslo

Siste vurderinger av Tomm K Bjærke

Faglig dyktighet på høyeste nivå!

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Utrolig fornøyd med behandling, resultat og oppfølging. Jeg følte meg godt ivaretatt før, under og etter operasjon av mine bryst. Usedvanlig høy kvalitet og faglig dyktighet på høyeste nivå. Vil på det sterkeste anbefale Cosmo Clinic og Tomm Bjærke!

I en klasse for seg selv

Bryst / Buk / Flanker og Facelift
Har vært hos Tomm Bjærke for flere behandlinger og superfornøyd med resultatene. På meg har Tomm utført brystløft m.reduksjon, full mageplastikk og flankeplastikk med fettsuging av hofte/flanke samt sammensying av magemuskler.

Før jeg valgte å operere slet jeg veldig med å ikke 'kjenne meg selv igjen' etter vektøkning og vekttap. Jeg er så glad for at jeg tok dette valget med operasjoner for å korrigere på skadene etter vektøk/tap, fordi jeg har altså fått ett helt nytt liv med en livskvalitet som er blitt 100% bedre.

Resultatet ble over all forventning. Hadde aldri kunne forestilt meg at jeg skulle bli så fornøyd. Fikk en søt navle som ble sydd innenfra og fikk en veldig definert flat mage. Fra før hadde jeg slitt med ekstremt hengende bryster og bulende magemuskler etter store vekttap.

Plagene som kom av hengende overskuddshud og fett gikk ut over nakke og rygg samt min generelle livskvalitet. Brystene ble utrolig fine og naturlige. De ser mer naturlige ut nå enn de gjorde før operasjon faktisk. Kan ikke merke arr på dem heller.

Bare noen uker etter operasjonene booket jeg også operasjon for å løfte halsen da jeg hadde fått svært mye løs hud hengende på halsen, også det var etter vekttapene mine.

Det ble en full face lift for å få best mulig resultat, og det angrer jeg ikke et sekund på. Han har utført operasjonene med et resultat som gjør at jeg ser ut som meg selv og ser overhodet ikke operert ut, bare helt fin og stram hals som om den aldri har vært utvidet av overvekt før. Fikk og strammet opp musklene under huden i ansiktet opp mot kinnben(SMAS), og det ser utrolig fint ut. Har kun fått kommentarer på hvor fresh jeg ser ut og folk sier bare det ser ut som jeg har blitt slankere. Ingen ser at jeg er 'operert'. Jeg er snart 40 og folk tror jeg er 26 år…må vise legitimasjon på polet hver gang. Det er bra når man er over 20 år gammel nok til å kjøpe vin. Det er ingen andre jeg ville stolt på for å operere i nærheten av ansiktet mitt enn Tomm :)

Opplevde ingen komplikasjoner med noen av operasjonene, Tomm var alltid rask å svare på mine spørsmål underveis og fulgte opp etter operasjonene og var nøye med kontroller. Han er en morsom og hyggelig person som er veldig kreativ mtp løsninger og han lytter gjerne til ønsker man evt skulle ha. Unik og genuin.

Meget dyktig

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg fikk utført endoskopisk panneløft av Tomm Bjærke og er veldig fornøyd, både med rådgivning og opplevelse ved operasjon og oppfølging. Jeg fikk mindre hevelser og blåmerker enn forventet og resultatet er svært naturlig og har gitt meg et friskere og mer våkent uttrykk - akkurat slik jeg hadde håpet på og blitt forespeilet. Jeg opplevde Tomm som en en svært seriøs og dyktig kirurg og kan anbefale ham til alle som vurderer å få utført plastisk kirurgi i ansiktet.

Trygt - ivaretatt

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Fantastisk omsorg og mottagelse, både før-under og etter operasjon. Her blir man virkelig ivaretatt. Jeg er mer enn superfornøyd. Anbefales på det sterkeste. Jeg skal tilbake 👌🏼

Trygg og seriøs

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Tomm Bjærke kunne ikke gjort opplevelsen min bedre. Jeg følte meg hørt, sett og forstått hele veien, samtidig som jeg fikk all informasjonen som trengtes. Jeg følte meg utrolig trygg før, under og etter operasjon. Han tar seg god tid og får deg til å føle deg som eneste pasienten hans. Han er tilgjengelig etter operasjon til alle døgnets tider for alle spørsmål. Bjærke er en fantastisk kirurg, og jeg er glad jeg reiste for å dra til han fremfor å gjøre det lettvint. Jeg anbefaler han og Cosmo clinic på det varmeste. Både han og alle de ansatte var fantastiske fra start til slutt.