Logo for Cosmo Clinic AS

Cosmo Clinic AS

Logo for Cosmo Clinic AS

Om

Cosmo Clinic er et ledende senter for plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, med et sterkt fokus på kvalitet. Vi er stolte av å ha noen av landets mest anerkjente plastikkirurger i vårt team.

Vi tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske tjenester, fra ansiktskirurgi til brystoperasjoner og rekonstruktiv kirurgi. Hver av våre kirurger har spesialisert seg innen sitt felt, noe som sikrer at pasientene får behandling av høyeste kvalitet.

Klinikken legger stor vekt på å oppnå estetisk tiltalende og naturlige resultater i alle behandlinger. I tillegg sørger vi for at pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

På Cosmo Clinic er vi dedikerte til å gi hver pasient en positiv og tilfredsstillende opplevelse, med mål om å fremme både fysisk og psykisk velvære.

Siste vurderinger av Cosmo Clinic AS

Trygt og estetisk

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Bukplastikk m sider ( flanker) i sommer . Resultat over all forventning . Thomas Berg har gjort en fantastisk jobb ; nå bedre enn tidlig ungdommens vår!!🙏

Veldig fornøyd!

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Fra første møte følte jeg meg godt ivaretatt og i trygge hender. Thomas var svært dyktig, tok seg tid til å lytte til mine ønsker og ga ærlige, grundige svar på alle spørsmålene mine.

Under konsultasjonen fikk jeg god informasjon om de ulike alternativene, og 3D-bildene samt før/etter bilder gjorde det enklere å visualisere det endelige resultatet. På selve operasjonsdagen ble jeg møtt av et omsorgsfullt team, som sørget for at jeg følte meg komfortabel og avslappet gjennom hele prosessen. Thomas svarte på alle spørsmål via telefon og SMS. Jeg er veldig fornøyd!

Kvalitet i alle ledd!

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Nå har det gått ett år siden jeg tok bukplastikk og byttet implantater i brystene hos Thomas og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Resultatet er mye penere enn jeg kunne drømt om og ikke minst så kjenner jeg at magen er «påskrudd» igjen (hadde stor diastase etter 2 graviditeter) Arrene er nesten borte og alt ser veldig pent og naturlig ut (som jeg ønsket) Thomas var trygg, ga mye god info før omgrepet og har fulgt meg opp på en god måte. Verdt hver eneste krone! Kommer definitivt tilbake i fremtiden om jeg skal gjøre noe annet! Anbefales på det varmeste!

Trygg, høy sans for det estetiske, svært hyggelig og imøtegående

Lege: Marius Solli-Nilsen Skrevet

Jeg møtte Marius Solli Nilsen første gang til konsultasjon i januar 2024, siden det har jeg har 4 kroppsformede operasjoner, alle hos han. Kunne ikke hatt en bedre kirurg. Han er nøye, grundig og veldig opptatt at detaljer.

Jeg brukte i forkant mye tid på internett for å gjøre Research. Har inntrykk av at de fleste i Norge er veldig flinke men jeg kom stadig tilbake til Marius Solli Nilsen, han er en av Norges fremste på figurformede operasjoner. Og man merker at han brenner for faget sitt og et genuint ønske om å hjelpe folk. engasjementet hans gjør at man føler seg svært trygg.

I etterkant av alle operasjoner er han tilgjengelig for spørsmål og han svarer raskt og grundig. Man blir tatt seriøs på alle spørsmål man måtte ha. Jeg har gjennomført bodylift, armer/axille, brystløft med transplanterte fett og forlenget lårplastikk.

De andre som jobber på Cosmo er også fantastiske fine, jeg har følt meg så trygg hele veien. Jakob, Hanne, Hege så flinke folk, jeg hadde valgt Marius Solli Nilsen og Cosmo igjen og igjen.

Kunnskapsrik og talentfull

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Jeg er 59 år og har vurdert plastisk operasjon i ca 3 år men kunne ikke bestemme meg helt. Innimellom har jeg prøvd mye annet,blant annet tråd som hadde kort effekt og jeg ble stadig misfornøyd med halsen og kjevelinije. Ble anbefalt Cosmo Clinic og doktor Hilde Bjærke av en venninne. Hadde 2 konsultasjoner og etter siste alle mine tvil ble borte,jeg har bestemt meg og ønsket forandring velkommen. Så jeg slå til en hals/ansikt løft .
Hilde er utrolig dyktig,flink og omsorgsfull person.
Jeg hadde mye angst før operasjon og gått gjennom alle verdens kvaler,men hele tiden husket jeg på hva hun sa til meg,at jeg kommer til å glede meg til forandring og alt kommer til å gå bra.
Og så fantastisk team møtte meg på operasjon dagen!
Jeg ble rolig og sovnet etter et par spørsmål.
Jeg må prise Hilde og hele den fantastisk teamet opp til månen.
Jeg fikk se den nye halsen min dagen etter når vi byttet bandasje
Tom som ung hadde jeg aldri så fin og glatt hals og hake)))
Jeg ser mye 10 år yngre ut,minst.
Er kjempefornøyd og 2 veninnener av meg allerede vurderer samme operasjon)))
Jeg anbefaler Hilde til alle som vil se naturlig fresh og velstelt ut))
Hun er en kunstner i sitt felt.