Logo for Cosmo Clinic AS

Cosmo Clinic AS

Logo for Cosmo Clinic AS

Om

Cosmo Clinic er et ledende senter for plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, med et sterkt fokus på kvalitet. Vi er stolte av å ha noen av landets mest anerkjente plastikkirurger i vårt team.

Vi tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske tjenester, fra ansiktskirurgi til brystoperasjoner og rekonstruktiv kirurgi. Hver av våre kirurger har spesialisert seg innen sitt felt, noe som sikrer at pasientene får behandling av høyeste kvalitet.

Klinikken legger stor vekt på å oppnå estetisk tiltalende og naturlige resultater i alle behandlinger. I tillegg sørger vi for at pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

På Cosmo Clinic er vi dedikerte til å gi hver pasient en positiv og tilfredsstillende opplevelse, med mål om å fremme både fysisk og psykisk velvære.

Siste vurderinger av Cosmo Clinic AS

Den beste!

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Jeg er seks måneder post op og har gjennomgått en full bukplastikk med flankeløft og stramming av magemuskler, og kan ikke få rost Dr. Thomas Berg nok.

Han er rett og slett magisk! Fra første konsultasjon følte jeg meg ivaretatt og trygg, og resultatet har overgått alle mine forventninger. Stingene er så presist sydd at de nesten ikke synes. Jeg visste ikke at man kunne sy med en slik presisjon.

Jeg var på konsultasjon hos totalt fire kirurger før valget falt på Thomas.

Thomas kombinerer en utrolig faglig dyktighet med en oppriktig omsorg for sine pasienter. Jeg kan anbefale ham på det varmeste til alle som vurderer lignende inngrep.

Over all forventning!

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Jeg har hatt en enestående opplevelse med Thomas Berg og Cosmo Clinic. Etter grundig research i forkant valgte jeg å gå hit, og det valget har jeg ikke angret på et eneste sekund.

For tre uker siden gjennomførte jeg en brystforstørrelse, og resultatet har virkelig overgått alle mine forventninger! Hele prosessen var både behagelig og smertefri, og jeg opplevde minimalt ubehag etterpå – Paracet var alt jeg trengte.

Thomas Berg er en lege som setter av tid til høre på deg og alle spørsmålene du skulle ha, og han tar seg god tid til å forklare alt som trengs.

Anbefales på det sterkeste– 10/10!

Trygg og dyktig!

Lege: Tomm K Bjærke Skrevet

Har vært hos Tomm for brystløft og i brystforstørrelse i to operasjoner. Følte meg ivaretatt fra første møte, god informasjon om hva som passer meg best! Kunne ikke blitt mer fornøyd med resultatet!! Tomm er tilgjengelig, trygg og utrolig dyktig i jobben sin! Anbefales på det sterkeste!

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Thomas Berg opererte meg i sommer, og jeg følte meg så godt ivaretatt av han og alle på klinikken fra begynnelse til slutt! Anbefales virkelig på det varmeste!

Utrolig dyktig kliniker med varm og empatisk tilnærming til pasientene

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Jeg fikk anbefalt Dr.Berg av en god venninne. Hennes utelukkende positive erfaring ble raskt bekreftet. Jeg ble møtt på en tillitsvekkende og veldig hyggelig måte. Jeg satte særlig pris på veiledning og kyndige råd i forbindelse med valg av størrelse på brystprotesene. Resultatet av brystforstørrelsen var over all forventning. Mine gamle proteser ble fjernet, og de nye gav bokstavelig talt kroppen min et løft. Rekonvalesensen var helt uproblematisk. Man føler seg svært godt ivaretatt i hele prosessen. Dr.Berg anbefales på det varmeste.