Vibeke Kullberg-Marcussen
Jeg ble nylig henvist til Vibeke Kullberg Marcussens klinikk. Da jeg ringte om mulig time, svarte en vennlig kontordame at det var mulig en gang i april /mai. Jeg sarte at jeg kan stille på kort varsel , ved forfall. I dag fikk jeg vennlig tilbud om å komme kl. 12.45.
Jeg ble glad.
Presis kl. 12.45 ble jeg hentet, og fikk straks hyggelig gjennomgang med radiologen. Til overmål kom legen selv og renset ørene mine og sjekket både nese svelg og ørene.
Dessuten fikk vi en hyggelig samtale. Min konklusjon er at jeg som pasient ble vennlig mottatt av alle, fikk adekvat behandling og til rette tid. Kan det bli bedre?🌟🌟🌟🌟🌟jeg gikk ut etter legebesøket fylt av takknemlighet og delte gleden med kona da jeg kom hjem🌼🌸🌺🌻☀️
Har lest vurderingene, og ble positivt overrasket. Her mötte jeg en ung hyggelig og kvikk dame. Ingen kruseduller, rask og effektiv, noe jeg selvfölgelig ödela litt da jeg prater mye. Jeg fikk svar på alle spörsmål, fikk den hjelp jeg hadde behov for og ble til og med önsket velkommen tilbake, dersom problemet ikke forsvant ... Mottakelsen på kontoret var også trivelig der jeg ble mött av en av Kullberg-Marcussens samarbeidspartner. Alt som alt en positiv opplevelse.
Dyktig lege som gjorde grundig undersøkelse. Ringte til og med i etterkant for å høre hvordan det gikk.
Følte meg trygg på hennes profesjonalitet .
Både hvordan hun snakker med meg og som faglig kompetanse hun har, er jeg misfornøyd. Hun er hyggelig, men jeg føler meg ikke hørt. Hun tar kun 1 symptom per besøk så jeg måtte gå 3 ganger i løpet at 2 år. Jeg må høre at «jeg kan ikke hjelpe deg med det» mens andre spesialister kunne. Og nå det siste, hun glemmer å send det meg videre så jeg må purre og dermed må jeg vente til mars for MR. Noe som startet i feb 2019 blir behandlet 1 år senere. Neste gang går jeg til Volvat!
Har vært hos øre nese hals i 12år. Den tidligere legen jeg hadde viste meg respekt og forståelse for min situasjon og jeg måtte operere i øret. Men, nå føler jeg meg uvelkommen og legen skjemmer meg ut for å bare spørre om å få en så vidt en legeattest på øresmerter på et sted jeg har gått i 12år med grundig dokumentasjon på mine 12år med dårlige ører.
Følte meg rett og slett urettferdig behandlet og oppfordrer alle til å oppsøke en seriøs og godvillig lege.