Maria Barøy Ræder

Offentlig avtale

Ja

Maria Barøy Ræder er gynekolog i Bergen

Siste vurderinger av Maria Barøy Ræder

Omgjengelig, faglig dyktig, høy relasjonell kompetanse

Klinikk: Bergen Spesialistsenter, avdeling gynekologi Skrevet

Timen var en svært positiv opplevelse, hvor gynekologen fra første stund utstrålte vennlighet og faglig dyktighet. Gynekologen gjennomførte prosedyre med varsomhet, hvor hun hele veien informerte om hva hun gjorde.
Samtidig hadde vi under hele sesjonen gode faglige samtaler, hvor hun viste en oppdatert og svært nyansert refleksjon i det som angår ulike diagnoser/tilstander, og fagstoff/forskning gjort på dette feltet. Dette er en gynekolog som kan sine saker, som er effektiv, men samtidig ser mennesket.

Kunnskapsrik, dyktig og forsiktig

Klinikk: Bergen Spesialistsenter, avdeling gynekologi Skrevet

Veldig hyggelig dame, med mye kunnskap. Merket ikke noe ubehag når hun tok vevsprøve av livmorhalsen.

Anbefales på det sterkeste

Klinikk: Bergen Spesialistsenter, avdeling gynekologi Skrevet

Maria er utrolig dyktig i det hun gjør og flink til å informere underveis. Jeg fikk tatt en undersøkelse hvor hun viste og forklarte det hun så. Kjente ingenting da hun tok celleprøve. Fikk fjernet en spiral og satt i ny, dette gikk smertefritt og effektivt. Hun er flink til å snakke underveis som er en fin distraksjon. Jeg er utrolig fornøyd og kommer til å fortsette å gå til henne.

Rolig og trygg.

Klinikk: Bergen Spesialistsenter, avdeling gynekologi Skrevet

Vil absolutt anbefale Maria, og kommer helt klart tilbake til henne neste gang jeg har behov for gyn. Utrolig hyggelig, trygg og kunnskapsrik dame. Helt supert.

Dårlig kundebehandling og kommunikasjon.

Klinikk: Bergen Spesialistsenter, avdeling gynekologi Skrevet

Hun har sikkert mye kunnskap og er flink på det faglige, men kommunikasjonsmessig har hun mye å jobbe med. Jeg kom inn som en ung jente som var veldig lei meg for situasjonen jeg er i. Jeg opplevde på mange måter at hun ikke brydde seg eller tok hensyn til at problemer man går til hos hun er noe som påvirker mennesker på det høyeste, og som trengs å formidles på en omsorgsfull og forståelig måte med empati. Jeg opplevde at hun ikke hadde tid til å svare på spørsmål, og at de man stilte ble besvart på en støtende måte som ikke passer seg i dette yrket. Jeg kom gråtende ut fra kontoret hennes. Ikke bare på grunn av det medisinske, men også masse på grunn av måten det blir fortalt og formidlet på.