Sunniva Hochnowski
Jeg kan ikke få rost Sunniva nok. Hun er helt fantastisk, og veldig lett å prate med. Jeg føler meg så avslappet og trygg hos henne. Hun lytter, spør og er oppriktig interessert i deg og hvordan det går. Hun er rolig og forsiktig, og gjør det hun kan for å hjelpe deg. Hun er den beste gynekologen jeg har vært hos, og hun er så fin som menneske.
Utrolig imøtekommende, hyggelig og komfortabel. Følte meg veldig ivaretatt. Kom med gode råd. Anbefales!
Utrolig behagelig lege! Hun tar seg god tid, forklarer hva hun gjør og skal gjøre, er forsiktig og beroligende. Beste gynekologen jeg noen gang har vært hos.
Jeg kan trygt anbefale dr Hochnowski! Hun fremstår trygg, profesjonell og kunnskapsrik. Jeg følte meg ivaretatt fra øyeblikket hun hentet meg på venterommet og måten hun fører samtalen med en lett tone burde være til inspirasjon for alle leger. Hun er lett å åpne seg for og virker oppriktig interessert i pasienten. Jeg har tidligere vært utsatt for smertefulle opplevelser hos andre gynekologer. Hun var ekstra forsiktig, forklarte hele tiden hva hun skulle og spurte om det gikk bra. Undersøkelsen gikk raskt og hun er svært effektiv. Jeg fikk svar på prøvene etter få dager og fikk god behandling. Hun ringte meg til og med etter en stund for å følge opp og for å sjekke om behandlingen hadde virket. Full pott for denne legen!
Jeg har brukt Sunniva som min gynekolog i flere år. Går aldri til noen andre for underlivsundersøkelse! Hun er behagelig, flink og det gjør ikke vondt! Lokalene til klinikken er kjempefreshe. Kontorpersonalet er hyggelige. De har kort ventetid og online-booking sånn at man kan se når det er ledig time - stort pluss!