Katrine Kirial
Var hos Katrine idag. Som jeg gruet meg etter mange år uten å tatt undersøkelse. Fra jeg kom inn i resepsjonen ble du ivaretatt. Har aldri følt meg så komfortabel og trygg noen plass. Så dyktig lege, tok seg god tid å forklare alt grundig. Hun var bare unik, så her blir jeg værende. Så blodprøver, der måtte jeg verdens hyggeligste jente. Sier det bare igjen, for en plass. Tusen hjertelig takk. Anbefales på det varmeste. Her blir du sett, å virkelig tatt vare på!
Har vært hos Katrine gjennom flere år. Første gang hadde jeg sammensatte problemer og var svært ung. Følte meg godt ivaretatt og tatt på alvor. Hun viste stor forståelse og viste at hun ville hjelpe meg. Det er en god følelse å gå til henne da hun er veldig trygg.
Elsker Katrine. Hun tar seg virkelig tid til meg og viser alltid mye forståelse. Forklarer og tar angst på alvor. Virkelig å anbefale :)
Anbefaler Katrine på det sterkeste. Har over lengre tid hatt problemer med tilbakevendende UVI og oppsøker heller Katrine privat enn å henvises av fastlege - fordi jeg blir så godt mottatt hver gang.
En god menneskekjenner som gjør en grundig og nøye jobb, anbefales spesielt til dere som synes det er litt ubehagelig å besøke gynekolog, da hun opptrer veldig trygt og fremstår forståelsesfull over at man som pasient kan synes gynekologiske undersøkelser kan være ubehagelige.