Michael Hollinger
Var med som pårørende til ung voksen, begge opplevde Hollinger som interessert, omsorgsfull og målrettet. Han spurte inngående i starten og det virket litt ubehagelig for pasienten men det var ikke for å mistro pasienten, men for å få full forståelse for situasjonen. Etter hvert forsto vi begge dette og det viste seg også at nevrologen hadde humor.
Hadde spørsmål om behandlingen i etterkant og ringte Nevroklinikken, de ga beskjed videre og Hollinger ringte tilbake samme dag.
Det er dyrt å gå privat men med 6-12mnd ventetid offentlig og akutte forverringer er det nødvendig og absolutt verd det.
Han var lite grundig med undersøkelsene, og foretok også for få undersøkelser. Og han tok seg liten tid til meg.
Jeg følte jeg ikke ble hørt eller trodd. Legen hadde mest lyst å prate selv og virket å ha dårlig tid. Dette var skuffende, trist og ubehagelig. Når jeg oppsøker en nevrolog så er for å kunne få en mer nøyaktig behandling for mine plager, men han var mer opptatt av å fortelle generelle ting som man selv kan google seg frem til.
Jeg følte meg godt tatt vare på, og fikk vite mye om hva mine alternativer og planer for fremtidig behandling er. Hyggelig og empatisk doktor :)