Kenneth Chiu
Jeg hadde neseplastikk på Aesteta Clinic oktober 2024. Det var en kompleks revisjon, med både helsemessige- og estetiske utfordringer. Kirurg Kenneth Chiu gjorde en strålende jobb med min nese.
Dr. Chiu tok seg god tid til å snakke med meg om hensiktsmessige tiltak når det gjaldt de problemer jeg var påført fra tidligere operasjon, og ga konstruktive løsninger. Han forsto raskt hvilke utfordringer jeg hadde, var lett å snakke med, og han snakket forståelig om komplekse tema.
Kirurgen gikk gjennom det som skulle gjøres under operasjon, slik at jeg var godt forberedt. Da vi brukte 3D-vectra progam for å vurdere estetiske tiltak så han med en gang hva som burde endres – helt i tråd med hva jeg selv tenkte. Han var hele tiden ærlig, og forberedte meg godt på hva jeg kunne forvente av utfall. Jeg fikk flere samtaler med Chiu i forkant av operasjon, som er mer enn man kan forvente.
Chiu måtte i høy grad bruke faglig kompetanse til å løse en vanskelig sak som min (jeg har tidligere hatt to neseoperasjoner og jeg hadde deformasjon fra ulykke). Jeg hadde også smerteproblematikk, som kirurgen håndterte. Nesen ble bygd opp på ny, med mitt eget ribbein. Jeg hadde lite plager etter operasjon, og alle arr er pent løst. Rekonvalesensen var mer behagelig enn tidligere operasjoner, siden jeg kunne puste godt uken etter. Oppfølgingen etter operasjon har også vært god.
Jeg opplever at livet mitt er blitt bedre etter Dr. Chiu hjalp meg med helseproblemene mine, og jeg er veldig fornøyd med hvordan nesen min ser ut. Tidligere operasjon gjorde nesen for kort og bred, men nå ser nesen min naturlig ut, den er smalere, har riktig fasong og vinkel på tippen, og passer ansiktet mitt bedre.
Kenneth Chiu er en grundig kirurg med godt øye for detaljer, han fremstår meget dyktig og han har vært behagelig å kommunisere med – jeg vil absolutt anbefale Chiu for andre.
Surfet på nettet lenge før jeg landet på Kenneth! Og jeg angrer ikke et sekund på mitt valg! Hyggelig ,imøtekommende, trygg og dyktig.
Etter et halvt år er arret så og si usynlig!
Kan anbefale Kenneth Chiu på det varmeste !
Jeg hadde nese operasjon hos Kenneth den 29. August.
Bor i Nord Norge så vi hadde aller første konsultasjon via Facetime, jeg hadde lenge lyst til å operere meg i Utlandet. Men valgte til slutt å gjøre det i Norge, og da var det kun han jeg stolte på etter veldig mye research og det er jeg så glad for.
Han er en utrolig hyggelig å ærlig mann. Han sier ifra om det som ikke er mulig og det som er mulig, det setter jeg veldig stor pris på.
Nå er det alså bare 11 dager siden jeg har hatt min operasjon og jeg er meget hoven. Men jeg er veldig fornøyd allerede, så det blir utrolig artig å se når hevelsen er borte. For det blir jo bare bedre og bedre.
Ikke nok med at Kenneth er dyktig og fantastisk, men hele teamet hans er rå.
Gud for noen hyggelige folk alså.
2 dager før operasjon var det litt krise fordi jeg hadde litt filler i nesen og det måtte fjernes. Så Celine som egentlig hadde fullbooket presset meg mellom pasientene hennes så hun fikk fjernet filleren jeg hadde. Service alså!
Resepsjonisten var også super hyggelig.
Anestesi legen og sykepleierne var utrolig flinke å rolige. Jeg var ikke nervøs i ett eneste sekund.
Jeg har kun positive ting å si om absolutt alt fra start til slutt.
Hvis jeg noen gang har lyst å operere meg en annen plass, så blir det uten tvil hos Kenneth.
Han anbefales på det sterkeste.
Fikk utført øyelokksopersjon, øvre øyelokk, i mars 2023. Raskt og effektiv utførelse både samtale i forkant og oppfølgning i etterkant. Det samme gjaldt operasjonen som ble utført under lokalbedøvelse, følte ikke behov for narkose, og angrer absolutt ikke på det i ettertid. Han snakker med deg underveis, om hva han gjør og om andre hverdagslige ting som gjør at du føler deg trygg og rolig. Fikk oppringing etterpå for å høre hvordan det gikk, og fikk raskt svar da jeg litt senere lurte på noe om hevelse ved stigene. Er alt i alt superfornøyd!
Jeg tok brystløft + proteser hos dr Kenneth Chiu i februar.
Jeg hadde vært veldig nøye med valg av en kirurg og valgte til slutt dr Chiu pga masse positive tilbakemeldinger. Det var en veldig god opplevelse fra planlegging av operasjon til perioden etter operasjonen.
Jeg hadde vært med som ledsager med ei min vennine på en annen klinikk og kan faktisk sammenligne. Dette er som himmel og hav.
Jeg er kjempe fornøyd, dersom skal jeg ha behov for en operasjon til blir det kun dr Chiu.