Profilbilde av plastikkirurg Ine T. Mørk

Ine T. Mørk

Profilbilde av plastikkirurg Ine T. Mørk
Plastikkirurg

Om

Dr. Ine Mørk er spesialist i plastisk kirurgi, med hovedvekt på bryst og kvinnelig intimkirurgi.

Innenfor brystkirurgi utfører Ine alt fra forstørrelser og reduksjoner, til brystløft og rekonstruksjoner.

Hun har også spesialisert seg på intimkirurgi og har utviklet egne metoder som både gir pene resultater og minimale postoperative komplikasjoner.

Ine har sin medisinutdannelse fra Universitetet i Lübeck, Tyskland, og ble spesialist i plastikkirurgi ved Oslo universitetssykehus.

Plastikkirurgi

Autorisasjon (2003)

Offentlig avtale

Nei

Ine T. Mørk er plastikkirurg i Oslo

Siste vurderinger av Ine T. Mørk

Trygt og dyktig

Klinikk: Akademikliniken Oslo Skrevet

Jeg er utrolig fornøyd med resultatet av min operasjon hos Dr. Ine Mørk. Fra første konsultasjon følte jeg meg veldig godt ivaretatt. Kirurgen var svært profesjonell, tok seg tid til å svare på alle spørsmålene mine og var tydelig i sine forklaringer. Resultatet ble akkurat som jeg håpet, og jeg er veldig glad for at jeg valgte denne klinikken. Etterbehandlingen har vært veldig bra, og jeg har følt meg støttet hele veien. Jeg anbefaler Dr. Ine på det sterkeste til alle som vurderer bryst implantater

Profesjonell og positiv opplevelse!

Klinikk: Akademikliniken Oslo Skrevet

Etter å ha tenkt på plastisk kirurgi lenge, valgte jeg Akademikliniken og det kunne ikke vært en bedre opplevelse. Jeg fikk grundig informasjon, følte meg trygg hele veien, og resultatet ble naturlig. Ikke bare ble jeg kvitt fysisk ubehag, men selvtilliten min økte også. En profesjonell og positiv opplevelse!

Forståelsesfull og oppriktig

Klinikk: Akademikliniken Oslo Skrevet

Følte meg veldig godt mottatt allerede ved ankomst. Møte med Ine gav meg ro og trygghet. Hun tok seg god tid både i
samtale og under undersøkelse. Hun var lett å forstå, og kom med gode innspill i forhold til mine problemer.
Jeg er superfornøyd med resultatet av behandlingen. Anbefaler Akademiklinikken på det varmeste.

Dyktig og positiv.

Klinikk: Akademikliniken Oslo Skrevet

Ine Mørk er en dyktig og forståelsesfull kirurg. Jeg opererte indre kjønnslepper og hele prosessen fra første konsultasjon til operasjon og oppfølging var utelukkende positiv. Resultatet ble veldig bra og jeg kan virkelig anbefale Akademiklinikken og Ine Mørk.

Kunnskapsrik og imøtekommende

Klinikk: Akademikliniken Oslo Skrevet

Bestilte time for intimkirurgi etter å ha vært plaget fysisk siden tenårene, og hadde lest meg opp over et par år hos diverse klinikker som utfører dette inngrepet hvor jeg så Ine gikk igjen som den mest anbefalte.

Ble tatt godt imot fra første stund allerede i resepsjonen på klinikken, og fikk en grundig og realistisk innføring i hvordan resultatet ville bli, ble vist før og etterbilder og hva jeg kunne forvente. Jeg bestilte time for operasjon og ble operert 1 uke etterpå.

Oppfølgingen etterpå var god og jeg følte meg i trygge hender fra start til siste sjekk, inngrepet gav minimalt med smerter og ubehag og 6 uker etterpå har jeg fått en helt ny og mer komfortabel hverdag.

Jeg er så glad for at jeg valgte å gjennomføre det, og at jeg valgte Ine og Akademiklinikken. Jeg anbefaler henne 100%.