Andreas Svaboe Steinsvik
Hyggelig nok, men veldig travel og stresset. Snakker over hodet på hørselshemmede og forklarer ikke hva han gjør. Svarer ikke på enkle spørsmål, men oppfordrer til å bestille ny time. Virker mest interessert i å få pasienten ut så fort som mulig. Inntrykket er basert på flere konsultasjoner.
Takk for tilbakemeldingen! Jeg ønsker ikke at mine pasienter skal oppleve meg som travel og stresset. Ved forsinkelser, og dersom jeg forsøker å hente meg inn, kan jeg nok virke for travel. Vi forsøker å forhindre dette, men har enorm pågang som offentlig avtalepraksis og hørselssenter. Våre ventelister er kortere enn mange andre steder fordi vi jobber lange dager og hjelper veldig mange. Vi er spesielt på tilbudssiden for eldre som følges hos oss og har akutte hørselsproblemer. Vi avlaster også sykehusene med neseblødninger og annen øyeblikkelig hjelp fordi det er avtalt med Helse Sør-Øst. Derfor er det desverre ikke alltid så lett å planlegge nok tid til alle. Håper vi kan klare å snu inntrykket ditt til det positive, dersom du fremdeles følges hos oss. Jeg ber deg gi beskjed til sekretær etter sommeren om det du opplevde så skal vi passe på å sette av bedre tid til deg fremover. God sommer!
Besvart av Andreas Svaboe SteinsvikJeg kan ærlig si at han er en eksepsjonell lege på alle måter. Han har vist en dyp forståelse for pasientens helsebehov og har alltid prioritert mitt velvære.
Han tar seg alltid tid til å forklare grundig og tydelig hva som foregår, hvilke behandlingsalternativer som finnes, og hva som vil være best for pasienten.
Han har en fantastisk evne til å lytte og forstå mine bekymringer, og jeg føler meg aldri hastet gjennom konsultasjonene.
Jeg skulle gjøre noen undersøkelser som ble gjort raskt og effektivt og fikk rask tilbakemelding på resultatet. All good
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Velkommen tilbake!
Besvart av Andreas Svaboe SteinsvikJeg fikk raskt time og sekretæren var veldig hyggelig.
Dr. Steinsvik virker som en utrolig dyktig lege og jeg følte meg veldig trygg. Hele klinikket virket veldig profesjonell og effektiv med god stemning blant de ansatte.
Dr. Steinsvik lyttet nøye til alt jeg hadde å si før han undersøkte meg grundig, men skånsomt. Han forklarte meg hele tiden hva han skulle gjøre og hvorfor han ville gjøre de ulike undersøkelsene.
Jeg har vært hos flere andre øre nese hals leger før som ikke har kunnet hjelpe meg med problemet mitt. Steinsvik forsto raskt hva som var galt, stilte riktig diagnose og viste akkurat hvordan tilstanden skulle behandles! Jeg ble kvitt plagene som jeg har slitt lenge. For dette er jeg evig takknemlig!
Jeg gir denne klinikken mine beste anbefalninger på alle måter!
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding! Du har motivert oss til å stå på!
Besvart av Andreas Svaboe SteinsvikFantastisk! Time samme dag som jeg ble henvist. God kommunikasjon. Grundig undersøkelse. Effektiv behandling. Anbefales!