Andreas Svaboe Steinsvik
Jeg er meget fornøyd med å gå til behandling hos dr. Steinsvik. Jeg opplever han som en veldig kompetent lege, som gjør mer enn man kan forvente for sine pasienter.
Andreas Steinsvik er god på å være punktlig til timene sine, lytter til pasient og følge, stiller spørsmål og sjekker det som er hans kunnskapsfelt for å løse problemet ! Veldig hyggelig lege.
Barnet vårt ble henvist fra helsestasjonen og allerede neste dag fikk vi telefon fra klinikken med tilbud om time. Dr Steinsvik er hyggelig og kunnskapsrik, og flink til å skape en trygg situasjon slik at han fikk undersøkt barnet vårt. Jeg var skeptisk før vi dro til legen om barnet vårt ville la seg bli undersøkt i ører/nese/hals, men det gikk som en lek. Vi har vært der to ganger og det har vært like bra begge gangene.
Jeg har sjelden vært så misfornøyd etter et legebesøk! Opplevelsen av å ikke bli lyttet til og tatt på alvor er ubehagelig og uvant. Legen oppleves som stresset, ukonsentrert og uinteressert. Snakker til meg om tilstanden på venterommet i alles påhør, ber meg ringe etter nyttår dvs 7 mnd frem i tid om det ikke bedrer seg. Uten noen råd eller behandling.
Det er beklagelig at du var misfornøyd etter dette legebesøket hos meg. Jeg ønsker virkelig at alle mine pasienter skal føle at de blir lyttet til og tatt på alvor! Du opplevde at jeg var stresset og ukonsentrert. Denne aktuelle dagen var vanskelig for meg av private grunner. Håper vi kan ta en prat på telefon eller helst at du vil komme tilbake til en konsultasjon nå i august. Jeg skal gjøre mitt aller beste med å forsøke å hjelpe deg!
Besvart av Andreas Svaboe SteinsvikMin gamle mor fikk meget god service og følte seg godt ivaretatt hos dr Steinsvik. Hun hadde gruet seg litt på forhånd, men etterpå var hun strålende fornøyd. Tusen takk!