Børge Davik

Plastikkirurg

Plastikkirurgi

Autorisasjon (2006)

Aleris Frogner Telefonnummer22 54 10 0022 54 10 ...
Frederik Stangs gate 11-13 0264 Oslo
Børge Davik er plastikkirurg i Oslo

Siste vurderinger av Børge Davik

Profesjonelt og trygt!

Klinikk: Aleris Frogner Skrevet

Etter vellykket gastricsleeve operasjon på Aleris er endelig nå også overflødig hud fjernet. Har også nå gjennomført både overarmsplastikk og brystreduksjon. Begge operasjonene har vært svært vellykket! Jeg ble møtt av et profesjonelt team med lege Børge Davik i spissen. Følte meg trygg under hele prosessen, med mulighet for direkte kontakt med kirurgen som opererte meg og avdelingen hele døgnet . Nå kan jeg endelig trygt vise armene og gå i en hvilken som helst bikini! Herlig!

Trygg og kunnskapsrik

Klinikk: Aleris Frogner Skrevet

Børge Davik er svært hyggelig. Jeg følte meg trygg og godt ivaretatt hos han. Han er kunnskapsrik og dyktig, og forklarer godt og enkelt hva som skal skje både før, under og etter operasjon. Jeg følte at han tok meg på alvor og var svært opptatt av å gjøre en god jobb. Han svarer raskt på meldinger, og er svært positiv og tilgjengelig. Jeg kan anbefale Børge Davik på det varmeste.

Betryggende og dyktig

Klinikk: Aleris Frogner Skrevet

Børge Davik har operert meg totalt 4 ganger i forbindelse med lipødem. Han har ikke bare gjort meg smertefri, men også gitt meg et bra estetisk resultat. Ville operert meg hos han igjen.

Veldig bra!

Klinikk: Aleris Frogner Skrevet

Jeg har hatt øyelokk operasjon. Ble tatt svært godt i mot alle ganger. Første konsultasjon ble jeg tatt inn til avtalt tid, fikk god informasjon om hva som skulle skje.
Selve operasjonen gikk svært bra, veldig lite blåmerker rundt øynene.
Resultatet ble svært bra og arr er ikke synlig.
Alt føltes betryggende og proffesonellt.

Kunnskapsrik og trygg

Klinikk: Aleris Frogner Skrevet

Jeg er svært fornøyd med Børge Davik. Resultatet mitt ble veldig fint og jeg er veldig fornøyd.
Jeg ble behandlet med respekt og tatt godt vare på før, under og etter operasjonen.
Jeg anbefaler han på det varmeste.