Aleris Frogner

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Frederik Stangs gate 11-13 0264 Oslo

Siste vurderinger av Aleris Frogner

Nøyaktig og dyktig

Lege: Børge Davik Skrevet

Veldig flik lege som tar tid til å høre på pasienten og deres ønsker. Dyktig på det han gjør og lett å skjønne seg på.

Skuffende møte, usympatisk

Lege: Sarah Bastienne Spallek-Halvorsen Skrevet

Leste vurderinger av Bastienne på forhånd, og ble svært imponert. Ble skuffet av måten jeg ble møtt på. Følte meg ikke sett, hørt eller ivaretatt. Hun var veldig lite sympatisk når hun ga meg diagnose, og sendte meg fort ut (tross blanke øyne). Alt i alt en utrolig dårlig opplevelse, dessverre.

Meget fornøyd

Lege: Børge Davik Skrevet

Jeg måtte skifte min protese etter brystkreft pga smerter.
Jeg fikk god informasjon om den nye protese før operasjon. Operasjonen gikk veldig bra. Minimale smerter post operativt og senere. Veldig fornøyd med resultatet mht bryststørrelse og symmetri.
Anbefales

Omsorgsfull og fantastisk dyktig!

Lege: Børge Davik Skrevet

Jeg har hatt fire lipødem-operasjoner hos Børge Davik, og kunne ikke vært mer fornøyd! Fra første konsultasjon følte jeg meg sett, forstått og lyttet til. Davik tok seg god tid, og jeg fikk stille alle spørsmålene jeg ville.

Alle operasjonene har ført til fantastiske resultater estetisk, i tillegg til at jeg fått et nytt liv når lipødemet er fjernet. Han er tilgjengelig på telefon etter operasjon, og tar seg god tid til deg når du er innom på kontroll etter operasjon. Kan ikke få anbefalt han nok. En fantastisk kirurg!

Forfriskende og trygg

Lege: Sarah Bastienne Spallek-Halvorsen Skrevet

Hadde time hos Bastienne i dag, og for en fantastisk forfriskende opplevelse det var. Hun er en av de eneste legene jeg har møtt som var oppdatert på både ulike dietter/kosthold, og som så hele mennesket og ikke kun diagnosen isolert. Følte meg trygg og ivaretatt. Åpenbart at hun brenner for sitt fagfelt!