Aleris Frogner

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Frederik Stangs gate 11-13 0264 Oslo

Siste vurderinger av Aleris Frogner

Traumatisk opplevelse

Lege: Kristina Sole Skrevet

Kom til Kristina Sole til kontroll/oppfølging etter å ha vært hos hennes kollega tidligere. Hun var 20 minutter forsinket og tydelig stresset brukte hun nye 20 minutter på diskusjon om at vi ikke kunne gjøre alle de 3 tingene jeg kom for, selv om det fint kunne gjøres for de har sammenheng med hverandre.
Nr. 1. hun er ikke oppdatert på det nyeste innen HRT, hun ga meg utdatert info om det.
Nr. 2. hun viser ingen empati, avbryter meg under samtalen og svarer ikke på det jeg egentlig spør om. Har tydelig innstilling "det er jeg som er legen her".
Nr. 3 Det var helt bortkastet tid og penger. Jeg fikk ingen hjelp og gikk ut av timen med å føle meg liten, misforstått og stresset.

Trygt og profesjonelt

Lege: Hilde Bugge Skrevet

Hilde Bugge er en veldig flink og profesjonell lege. Så imøtekommende og flink til å ivareta sine pasienter! Jeg er veldig fornøyd med både besøk og resultat hos Hilde.

Lite imøtekommende og uinteressert lege

Lege: Leif Erik Grønning Skrevet

Legen hadde ikke lest henvisningen i forkant, ikke satt seg inn i problemstillingen eller kom med råd eller veiledning i etterkant. Virket uinteressert og likegyldig. Han sa han skulle skrive tilbake til henvisende lege, men det ble 2 linjer som var helt verdiløse. Helt utrolig elendig kundebehandling. Jeg er sykepleier og tenkte det var lurt å gå til spesialist privat for en ‘second opinion’, men dette var unyttig. Jeg håper legen er bedre på menn og prostata enn kvinnehelse!
Kvinner styr unna - er mitt råd!

Uproff

Lege: Martin Ystad Skrevet

Overfladisk kommunikasjon. Fikk ikke vite alle konsekvensene av behandlingen, ble heller ikke fornøyd da jeg måtte bruke briller.
Alt i alt gikk alt veldig fort

Konkret, enkel å kommunisere med

Lege: Børge Davik Skrevet

Dr Davik utførte rekonstruksjon av én bryst etter brystkreftoperasjonen og tilpasning av det andre brystet. Første konsultasjon gikk veldig effektivt. Dr sa med en gang at det var mulig å operere begge brystene samtidig, noe som var veldig viktig for meg, gitt den lange behandlingen jeg hadde hatt og de tidligere operasjonene. På selve operasjonsdagen var hele teamet, ledet av Dr. Davik, ekstremt profesjonelt. På grunn av måten de forberedte meg på, både fysisk og psykisk, var jeg ikke nervøs i det hele tatt, og jeg følte ingen frykt. Operasjonen ble utført under full anestesi. Smertene var minimale, og jeg tok bare smertestillende én gang. Jeg hadde virkelig ikke forventet et så bra resultat, og jeg føler meg veldig glad. Tusen takk til Dr. Davik for det utmerkede arbeidet han har gjort, og jeg anbefaler ham på det varmeste til alle.