Hermund Feldborg
Var utrolig stresset type. Han undersøkte litt for fort syns jeg. Skulle ta opp et spørsmål, men han var ute av døren nesten igjen nesten med en gang. Var inne på undersøkelse i maks 1 min, dette syns jeg gikk altfor fort.
Jeg hadde en veldig skuffende opplevelse hos denne hudlegen. Først var han en time forsinket uten at noen ga informasjon eller oppdateringer underveis. De andre som ventet, mente at dette var helt vanlig praksis ved dette stedet. Ofte måtte man sette av 2 timer hvis man har time utpå dagen. Da jeg endelig kom inn, hilste han ikke, virket stresset og ønsket bare å få timen unnagjort raskt. Han stilte knapt spørsmål, sa bare «dette burde jo være fort gjort» og skrev ut ønsket attest uten videre samtale.
Jeg satt igjen med følelsen av at jeg ikke ble sett eller tatt på alvor som pasient. Når man betaler for en konsultasjon, forventer man en viss grad av profesjonalitet, kommunikasjon og respekt. Jeg forstår at leger kan ha travle dager, men dette føltes uakseptabelt.
Vil ikke anbefale dette stedet til andre som ønsker en grundig og imøtekommende vurdering.
En nøye og kunnskapsrik hudlege som tar seg tid til å hjelpe deg. Vi fikk god hjelp raskt, og super oppfølging. Anbefales absolutt til andre.
Jeg har fjernet noen føflekker og fått sjekket føflekker hos Hermund. Han har god kunnskap på dette feltet. Han har stor kunnskap om mye når det kommer til hud. Her kan du trygt komme og få hjelp. Han er flink til kirurgi, føler meg godt ivaretatt når jeg er der. Kan anbefalles.
Han var stressa. Fortalte ikke hva han skulle gjøre . Satte bedøvelse uten at jeg var klar for det. Så det var en vond opplevelse .