Hermund Feldborg

Hermund Feldborg er hudlege i Lillehammer og Oslo

Siste vurderinger av Hermund Feldborg

Interessert i å hjelpe

Klinikk: Hudlegekontoret Lillehammer Skrevet

Feldborg har hjelpt oss med å bekjempe og forebygge eksem. Dyktig fra start til slutt.

Kan anbefales

Hyggelig og dyktig lege

Klinikk: Hudlegekontoret Lillehammer Skrevet

Dr. Feldborg er en dyktig og hyggelig lege som ga god og effektiv hjelp når vi trengte behandling for sønnen vår. Behandlingen var vellykket og problemet har ikke dukket opp igjen.

Anbefales!

Flink og stødig

Klinikk: Hudlegekontoret Lillehammer Skrevet

Stødig, kunnskapsrik og dyktig i sin jobb. Gitt meg god behandling og oppfølging. Enkle og praktiske oppfølgingstimer pr telefon gjør lang reisevei ingen hindring.

Rask og hyggelig

Klinikk: Hudlegekontoret Lillehammer Skrevet

Hermund tar dine problemer på alvor og jobber seg systematisk frem til en løsning. Fant besøket mitt både hyggelig og effektivt, samt god effekt av behandling i ettertid.

Uprofesjonelt

Klinikk: Hudlegekontoret Lillehammer Skrevet

Brukes så liten tid som mulig, så liten tid at lege er ute av rommet etter behandling så jeg ikke får noen beskjed om hva jeg ikke kan/kan gjøre etterpå. Starter behandling uten å si noe. Svarer ikke på spørsmål jeg stiller underveis og gjør at jeg ikke føler meg trygg under behandlingen. Føler meg også dum og/eller ikke trodd ved ingen svar. Så å ta vare på pasienten og gjøre så den føler seg ivaretatt er ikke noe som blir passet på her. Lang ventetid etter timens satte tid er en ting. Men å gi pasienten ordentlig informasjon og gjøre så man blir sett er det et STORT mangel på her.