Julia Hoge
Vi var hos Dr. Hoge på tidlig ultralyd. Hun var veldig formell og fremsto som kald. Hun gjorde minimalt for å gjøre dette til en god opplevelse for oss, og vi følte nesten at hun ville få oss ut døren så fort som mulig. Hun ramset opp ulike mål på babyen og spurte om vi hadde flere spørsmål.
Vi har vært gravide før og har vært hos andre gynekologer, så vi følte virkelig at dette ikke holdt mål. Vi følte oss rett og slett snytt for en ordentlig opplevelse; 10 min, 1095 kr og rett ut døren. Anbefales dessverre ikke.
Jeg var hos dr. Julia Hoge og hadde min første gynekologiske undersøkelse. Hun tok seg god tid til å snakke med meg og jeg følte meg trygg før undersøkelsen. Undersøkelsen var skånsom og fullstendig uten smerte eller ubehag. Hun forklarte hele tiden hva hun gjorde og hva hun så. Etterpå tok hun seg god tid til å forklare meg hva hun fant på en rolig og behagelig måte. Jeg var lettet over å komme til en så hyggelig, kunnskapsrik, grundig, rolig og forsiktig lege, og jeg vil absolutt anbefale å gå til henne. Lokalene er også nye og moderne, og ser ikke for «sterile» ut.