Dr.Dropin

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Sørkedalsveien 8 0369 Oslo

Siste vurderinger av Dr.Dropin

Very patient and kind

Lege: Aditi Singh Skrevet

I have been to a couple of gynecologists in Oslo and none of them come even close to Dr. Singh. She is patient, kind and extremely knowledgeable and makes me feel safe and comfortable during examinations. She is a great listener and always puts my mind at ease by taking the time to explain everything in detail since I can be a bit anxious about gyno visits.

Dårlig kommunikasjon

Lege: Milena Kresovic Skrevet

Anbefaler ingen å besøke denne legen. Besvarer bekymringer med, «hva sa jeg» og «det var vel ikke det jeg sa». Oppleves kranglete og sur. Kommer aldri tilbake hit, og anbefaler alle å holde seg unna. Gå heller til en en større, konkurrerende bedrift med ordentlig oppfølging.

Kjempefornøyd

Lege: Julia Hoge Skrevet

Julia er en veldig hyggelig gynekolog som tar seg god tid til å lytte og svare på spørsmål. Jeg har gått til henne flere ganger de siste årene. Hun er faglig dyktig og forklarer alt hun gjør. Hun får deg til å føle deg trygg der. Du kan få time på dagen, og hele opplevelsen med henne er verdt pengene.

Hjertevarm og faglig dyktig

Lege: Azita Mahmoudan Skrevet

Vi har vært hos dr. Mahmoudan to ganger i forbindelse med graviditet. Hun er kjempegod på kommunikasjon og vi har opplevd henne som veldig empatisk og investert i pasientene sine.

Anbefales!

Svært uempatisk

Lege: Aditi Singh Skrevet

Uempatisk. Følte meg veldig lite ivaretatt. Aldri opplevd en lege som har så liten evne til å sette seg inn i andres følelser. Følte jeg var på et samlebånd.