Maria Kase-Berg

Fysikalsk medisiner og nevrolog

• Fysikalsk medisin og rehabilitering
  • Nevrologi

Autorisasjon (2003)

Østfoldnevrologene Telefonnummer69 39 46 5069 39 46 ...
Kirkebrygga 4 1607 Fredrikstad

1 vurdering

Siste vurderinger av Maria Kase-Berg

Svært dyktig!

Klinikk: Østfoldnevrologene Skrevet

Gått til behandling pga migrene. Opplevd en svært imøtekommende og kunnskapsrik spesialist som har veiledet og hjulpet meg på en veldig god måte.
Anbefales!

Kunne ønsket mer

Klinikk: Østfoldnevrologene Skrevet

Nevrolog som virker å ha OK greie på hodepine, men som ikke er noen ekspert.

Hun stilte kjapt riktig diagnose, men når jeg ikke responderte på medisinene hun foreskrev, var hun raskt ute med en "da kan jeg ikke hjelpe deg"-holdning.

Kunne ønsket at hun var mer engasjert i meg som pasient, og at hun var interessert i å finne et behandlingsopplegg som kan fungere, istedenfor kun å fokusere på enkelte medikamenter.

Opplever at jeg som pasient må ta mesteparten av ansvaret for min egen videre behandling.

Kunne også ønsket at ventetiden for å få time / mellom hver time, var noe kortere enn 6 mnd.

Svak på migrene

Klinikk: Østfoldnevrologene Skrevet

Jeg var hos Maria Kase-Berg pga mangeårig problem med auramigrene. Dessverre var mitt inntrykk at hun hadde svært begrenset kunnskap om migrene. Hun trodde bl.a. at hodepine var det samme som migrene. Alle som har migrene vet at hodepine bare er en del av den komlekse migrenefasen.

Jeg opplevde at hun ble amper og sinna når jeg forsøkte å forklare at jeg (på den tiden) ikke hadde utpreget problem med hodepine, men at det var hele migrenefasen som var slitsom. Herunder bl.a. lysfølsomhet, lydfølsomhet, aura, synsforstyrrelser, kaos i hodet, utmattelse, hukommelsestap, snakkeproblemer m.m.

Hun sendte meg dog til Kalnes for bilder av hodet, men jeg fikk kun et kortskrevet brev om at bildene ikke viste noe galt. Hun innkalte meg ikke til videre samtale om f.eks forebyggende medisiner, anfallsmedisiner, botox e.l.

Omsorgsfull og dyktig

Klinikk: Østfoldnevrologene Skrevet

Kjempeflink og effektiv. Tar deg på alvor og viser til meget god kompetanse, kunne ikke vært mer fornøyd.

Utrolig hyggelig og nøye

Klinikk: Østfoldnevrologene Skrevet

Var hos Maria Kase-Berg for et par dager siden. Følte hun gjorde jobben sin nøye og tok seg god tid med meg. Henviste meg videre, ønsket å følge opp personlig og alt i alt var undersøkelsen kjempe bra. Hun var også kjempe hyggelig og roet ned meg selv om jeg var veldig nervøs.