Johanna Molin
Det har gått noen år siden jeg hadde mitt første møte med Johanna Molin, men jeg husker fortsatt veldig godt hvordan det var å få oppfølging fra henne.
Hun har på mange måter forandret mitt liv, og jeg vil alltid være takknemlig for hjelpen hun har gitt meg og sikkert mange andre.
Hun er en fantastisk fagperson, trygg og nøyaktig med utredninger, samtidig som at hun er flink med pasienthåndtering og kontakt.
Jeg følte meg godt sett og ivaretatt. Hun tok alle mine utsagn seriøst og var rask med å følge de opp.
Dette er et menneske som viser lidenskap og vilje til å yte det lille ekstra som kan gjøre en enorm forskjell for noen.
Det var tydelig at hun var et travelt menneske med mange baller i luften, så jeg syntes at det var imponerende at hun likevel brukte god tid og fikk meg til å føle meg så trygg.
Hun er godt reflektert og svært imøtekommende, tålmodig med sine forklaringer og flink til å få folk til å føle seg komfortable.
Hennes godt formulerte forklaringer og informering om behandlingsprosessen utgjorde en enorm forskjell for meg.
Tusen takk, Johanna!
Hun ser hele menneske og har forståelse for problene man kommer med. Er klar og tydelig, noe som jeg setter stor pris på.
Vennlig, trygg og kunnskapsrik. Engasjert og aktiv i samtalene. Man får følelsen av at hun bryr seg. Veldig fornøyd med henne.