Lars Norum
- Gastroenterologisk kirurgi
- Generell kirurgi
Jeg er inne for fjerning av marisk ved anus, et enkelt lite inngrep. Høflig start på dialogen, hilser og forklarer hva han har tenkt å gjøre. Jeg gjør meg klar og får særdeles tydelige tilbakemeldinger. Det er veldig dårlig akustikk i rommet jeg ligger i, så jeg hører ikke helt hva Lars sier, han viser tegn på irritasjon på at jeg ikke skjønner/hører hva han sier. Han spør meg hva jeg jobber med og jeg svarer som sant hva jeg gjør. Et litt halvironisk svar på mitt svar på hva jeg gjør blir møtt med en bekreftelse fra min side. Avslutningen er litt brå, ikke mye koseprat her. Han avslutter konsultasjonen bedre og virker å være i noe bedre humør. Klassisk lege, litt ovenifra og ned, spesielt i relasjon til ironisk respons på hva jeg jobber med. Han var kort og effektiv, men jeg fikk vel nærmest følelsen av å bry han mer enn nødvendig. Han hadde muligens en dårlig dag.😉
Svært god behandling, samt godt samspill med pasientens behov objektiv klinisk vurdering og faglig veiledning og informasjon.
Kan så absolutt anbefales.