Bestill time

Allmennlege

Bestill time

Utredningstime
Pris: 2500 kr

Første time du har som ny kunde. Da er både dr. Thomas Alexander Skog og ernringsterapeut Steinar Krokster Nordbø til stede. Begge er kommunikologer.

Her går vi gjennom situasjonen nå, historikken, og kikker på eventuelle prøver du har tatt.

Deretter foreslår vi et sammensatt program for akkurat deg og ditt problem.

I dag 21. nov I morgen 22. nov Lør 23. nov Søn 24. nov Man 25. nov

Om

Dr. Thomas Alexander Skog er lege ved Fornixklinikken. Når han ikke er på Fornixklinikken, arbeider han som overlege innen diagnostikk av skader og sykdommer på nervesystemet ved Oslo Universitetssykehus.

Siden 2013 har han også utdannet seg i og jobbet med livsstilsmedisin. I tillegg er han en kunnskapsrik og erfaren lege med stor interesse for naturmedisin, og hvordan stress og traumer ofte er underliggende faktorer som påvirker helsen og kroppen negativt.

Thomas ble sertifisert kommunikolog i 2015, en utdanning innen blant annet adferd- og kommunikasjonsanalyse, og samtaleterapi. Han har også en mastergrad i helseledelse og helseøkonomi fra Universitetet i Oslo.

Autorisasjon (2002)

Offentlig avtale

Nei

Siste vurderinger av Thomas Alexander Skog

Verdifullt

Klinikk: Fornixklinikken Skrevet

Lege Thomas Alexander Skog på Fornixklinikken gav meg uvurderlig hjelp på akkurat den måten jeg trengte, på det tidspunktet det var nødvendig. Omfanget og viktigheten av hva han sa og gjorde begynner først å gå opp for meg nå et halvt år etter.
Det har skjedd stor forandring til det bedre for meg, og jeg opplever han som svært dyktig på det han driver med, at han er tilstedeværende og lyttende. At han ser hva som skal til for å hjelpe andre mennesker. Jeg var skada, sjuk og ufør. Er nå i en jobb jeg liker godt.
Personalet på Fornixklinikken har en unik kompetanse på å få til en forandring for, og sammen med, folk som har vært fastlåst i komplekse problemer over lang tid.
Anbefales

Ser helheten

Klinikk: Fornixklinikken Skrevet

Thomas og Steinar er veldig gode på å se sammenhenger og underliggende årsaker.
Min erfaring med helsevesenet fra tidligere er at det ofte blir symptom-behandling og at legene konkluderer uten å ha satt seg tilstrekkelig inn i saken.
På Fornixklinikken ble jeg veldig godt utredet og fikk riktig behandling, hjelp til selv å se sammenhenger samt et godt fundament med nyttige verktøy for å ta vare på egen helse fremover.
Sterkt anbefalt!