Zyad Khalaf Hassan
Skriver denne anmeldelsen med stor glede da jeg fikk muligheten til å møte verdens mest generøse tannlege hos Bislett tannklinkk. Ble møtt meg et stort smil i døra og sekundet jeg gikk inn i klinikken fikk jeg servert en helt unik kundeservice fra både Dr.Hassan og hans personale. Vil også anbefale alle mine nærmeste å komme innom når de har behov for tannlege tjenester. Ønsker klinikken all lykke til.Tusen takk! 👍🏼
Anbefaler tannlege Hassan på det sterkeste! Super flink og servicen hans er den beste. Ikke møtt så snill og flink tannlege før.. kommer garantert til å dra tilbake til han i fremtiden.
Zyad fremstår som meget trygg og faglig dyktig. Gir gode råd for hvorfor problemer kan ha oppstått og hva man kan gjøre for å hindre nye problemer. Jeg anbefaler ham på det varmeste.
Zyad er en den tannlegen jeg har vært mest fornøyd med noen gang. Han er en utrolig dyktig tannlege som anbefaler de rette behandlingene og har pasienten i fokus. Jeg opplever at han alltid sørger for at man føler seg komfortable og forstår hva som skal gjøres og hvorfor. Ytterligere opplever jeg at han opererer med svært gunstige priser. Jeg anbefaler denne tannlegen på det varmeste.
Dr.Zyad anbefales på det sterkeste etter å ha vært hos han for påfylling.
Jobben ble fullført raskt med god kvalitet.