Zyad Khalaf Hassan
Vil virkelig anbefale dette tannlegekontoret! Fantastisk dyktig tannlege, som også er hyggelig og empatisk. Tannlege Hassan er kunnskapsrik og faglig dyktig. Må også spesifikt nevne dere sekretær som alltid møter deg med et smil og oppmuntrende ord. Fantastisk kundebehandling.
Hyggelig tannlege og enda hyggeligere tannhelsesekretær. Fantastisk kundebehandling, og veldig trygt å bli møtt av verdens hyggeligste sekretær.
«Undersøkelsen» tok tre minutter. Det var ikke en undersøkelse, men en kjapp vurdering om jeg kunne bleke tennene til pakkeprisen for 1500. Jeg hadde allerede tatt en ordentlig undersøkelse med 3D-bilder og AirFlow to uker tidligere for 690 kroner, og tok bare denne for å se om jeg kvalifiserte til tannbleking. Ble avvist. 450 kroner. Det er jo sj*kt bra timebetaling for tre minutter.
Jeg sliter med alvorlig tannlegeskrekk og Zyad tok veldig hensyn til dette - var veldig forsiktig og forståelsesfull, for ikke å snakke om hyggelig. Fremstår også selvsagt som en dyktig tannlege. Første gangen jeg gir et tannlegebesøk 10/10 (-:
Tannlege Zyad har vært min behandler de to siste gangene og jeg anbefaler han på det sterkeste. Han er faglig dyktig, gir god informasjon og behandler på en fin måte. Anbefaler Zyad på det varmeste.