Sissel Helgetveit
Har du tannlegeskrekk?
Da har du kommet til riktig dame!!
Utrolig dyktig, rolig og flink tannlege som er forsiktig og fortelle deg hva hun gjør fra A-Å. Alltid god service og gode tips til å ta vare på dine tenner. Anbefaler Sissel på det sterkeste.
Har store problemer med tennene etter mye unødvendig boring og amalganfyllinger hos skoletannlegen. Sissel tar seg tid, forklarer, anbefaler, men lar meg bestemme. Er 100 % fornøyd med henne, og trygg og "nesten" avslappet. Har i dag et ganske så kunstig tannsett, implantater og kroner, men et flott smil gir selvtillit. Så, takk til Sissel
Tannlege har vel alltid vært en time jeg gruet meg til. Men gruer meg ikke til time hos Sissel. Meget dyktig, ser deg, og jeg slapper nesten av i stolen- og vipps så er hun ferdig... Veldig hyggelig å snakke med, nesten så man ikke vil gå fra kontoret :) Anbefales på det aller sterkeste
Sissel og kompani er ENESTÅENDE!!
Mange års erfaring i redusert tannkvalitet var utfordrende.
Det å da "velge" et tannlegekontor er viktig.
Type "tannlegskerekk" gjorde meg til den krevende kunden.
Sissel og Co var meget gode i samtlige ledd av prosessen. Føler meg også ALLTID velkommen, trygg, ivaretatt og satt pris på. Tommel OPP!
Jeg anbefaler Tannlege Sissel Helgetveit, jeg liker hennes måte hun behandle meg som pasient. Det er lett å spør om prisen og er lett i henne, jeg føler meg trygg og jeg er motivert til å besøke tannlege oftere enn før. Hun er veldig hyggelig tannlege.