Seyed Nezameddin Razavian

Tannlege

Autorisasjon (1996)

Seyed Nezameddin Razavian er tannlege i Bergen og Alver

Siste vurderinger av Seyed Nezameddin Razavian

Erfaren tannlege som vet hva han gjør

Klinikk: Bergen Tannklinikk Skrevet
Pris

Seyed er en presis og dyktig tannlege som går rett på sak. Selv om han mangler noe komminikasjonsevne, i form av noe mangelful gjennomgåing i hva han driver med i kjeften din, er han såppas erfaren at han slipper å meddele presist det mange yngre tannleger ville ha gjort. Jeg valgte Seyed, to ganger på rad, fordi han har vist hvor god han er i tannlegekunsten. Jeg fikk ganske nøyaktig det jeg betalte for, og ville ha gjort det igjen.

Men behøver du å ytre tanker om din tannhelse, ta avgjørelser for deg selv, samt kommunisere jevnt med din tannlege, er Seyed ikke den beste avgjørelsen for deg. Han tar egt. disse avgjørelsene på egenhånd uten samtykke. Når du ligger der med rør oppi ganen vil han utgjøre svingninger i din faktura, basert på hans egen ekspertise, og holde deg stum i det han tar den avgjørelsen. Han er sta og tar ikke dine personlige behov i betrakning, slik som mange andre, kanskje yngre (kvinnelige) tannleger ville ha gjort. Pass på, han bestemmer for deg. Men vil du ha det beste alternativet, uansett økonomi, velg Seyed. Veldig utålmodig og kvass hvis du ikke gjør presist det han vil. Han er sjef, husk det. Likevel får han 4 stjerner, pga. av tannlegekunsten.

Veldig flink

Klinikk: Bergen Tannklinikk Skrevet
Pris

Veldig flink , profesjonell tannlege ! seyed er en fantastisk tannlege , behandler kunder med respekt og gir den beste behandlingen for dine tenner. Jeg anbefaler seyed som tannlege !

5 av 5 stjerner ! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️