Ole Fredrik Sterner
Vært kunde i snart 5 år og er veldig fornøyd. Fin klinikk sentralt i Oslo. Dette er en tannlege som tar godt vare på kundene sine. Anbefales
Jeg har vært pasient hos han over flere år. Han har økt prisene endel. Nokså slitt klinikk, men rent og ryddig.. Han er behagelig og gjør bra arbeid, men fremstår ofte som stresset.Er dog lite ventetid. Gjør også mye ombookinger. Bra beliggenhet. Flott med parkering i bakgården. Stort pluss med kontordame-samboer som er kjempehyggelig og blid.
Jeg har gått til Sterner i mange år og er veldig fornøyd. Jeg får alltid svar på mine spørsmål og råd. Hyggelig å oppleve en selvstendig tannlege som tar seg av pasientene sine uten å være en del av et dyrt tannlegesenter.
Etter flere år med tannlege-skrekk, har jeg funnet en trygghet i tannlege Fredrik Sterner. Nå går jeg til tannlegen uten å grue meg. Han gjør heller ikke unødvendig arbeid og gir gode forebyggende råd. Anbefaler han på sterkeste.
Fikk time fort, ble møtt av en veldig hyggelig tannlege som fokuserte på det han så, og prøvde å gjøre så lite unødvendig behandling som mulig.
Veldig flink og bra å ha med å gjøre.