Haakon Andersen
Svært dyktig tannlege som er hyggelig og tar hensyn til varierte behov. Sovnet i tannlegestolen. Taler for seg selv.
Meget fornøyd. Har aldri smerter i forbindelse med besøk hos han. Aldri gjort vondt ved borring. Flink til å hjelpe til med det estetiske, lytter godt, gir gjerne det lille ekstra.
Utrolig god service, og fantastisk resultat med ny krone. Rask, effektiv, og svært nøye. Behagelig, hyggelig og gir service langt utover det en kan forvente. Anbefales på det sterkeste.
Nettop ferdig med invisalign behandlingen, og kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet og hvordan prosessen har vært. Haakon er ekstremt dyktig i faget, og gjør det lille ekstra for å få resultatet helt perfekt.
Beste og hyggeligste tannlegen jeg har hatt.
Gjennom i underkant av 12 måneder ble tennene mine mye bedre ved invisalignbehandlig hos Haakon. Han la til rette for at jeg kunne komme når det passet meg og min timeplan ettersom jeg bor et stykke unna. Han ga også gode forklaringer på ting knyttet til behandlingen og eventuelle ting jeg lurte på. Alt i alt, veldig fornøyd med resultatet.