Haakon Andersen
Jeg har aldri smilt «ordentlig» på bilder, fordi usikkerheten rundt smilet mitt har vært for stor. En tannlege sa en gang til meg at jeg ikke «hadde stått først i køen når det kom til tildeling av tenner». Dette hjalp Haakon meg med. Etter 14 måneder med Invisalign, smiler og ler jeg uten å tenke på det. Jeg er så fornøyd! Det er en lettelse og en god følelse å gi slipp på usikkerheten. Tannlege Haakon er veldig dyktig og han gir god oppfølging. 14 måneder er lenge, men behandlingen har vært effektiv. Jeg anbefaler Haakon og Invisalign.
Haakon er en veldig god tannlege, og en fantastisk person. Jeg kom til han for første gang for nesten 20 år siden med en brukket tann og en vanvittig tannlegeskrekk.
Han brukte mye tid på meg og la alt til rette for en trygg og god behandling.
Han har kurert meg for tannlegeskrekken.
Haakon er en hyggelig, trygg, oppriktig og faglig utrolig kompetent tannlege. Anbefales på det varmeste!
Hyggelig, nøye, flink og punktlig. Føler meg alltid trygg og ivaretatt. Veldig glad for gode forklaringer slik at jeg vet hva jeg kan forvente. Veldig fornøyd!
Er 53 år og har tidligere gått til forskjellige tannleger men, aldri vært mer fornøyd etter at jeg begynte hos Haakon for flere år siden.
Alltid blid og hyggelig, flink til å forklare eventuelle problemer/ løsninger visuelt med bilder, nå også digital skanning med 3D visning på skjerm.