Haakon Andersen
Jeg er veldig fornøyd med behandlingen jeg har fått siste året.
Det er ikke vanskelig å få tillit til denne tannlegen.
Han er nøye og jeg har fått den beste oppfølging jeg kunne ønske meg. I tillegg til at han er faglig dyktig, er han også veldig hyggelig. Det kan ikke bli bedre enn dette. Superfornøyd.
Tannlege Haakon Andersen kan jeg anfefale på det sterkeste. Han er meget dyktig i sitt fag , og er en trygg tannlege å gå til. I tillegg så er han så jordnær og rolig , så man føler seg godt ivaretatt
Haakon er den flinkeste tannlegen jeg vet om, og jeg føler meg alltid 100% trygg på at han gjør en glimrende, helhjertet og profesjonell jobb. Han kan sitt fag!! Jeg vil anbefale ham på det varmeste til alle, men også for folk som gruer seg til å gå til tannlege - siden han er så rolig, vennlig og særdeles dyktig.
Dyktig og nøye tannlege som er god på og forklare et realistisk resultat! God estetisk sans, strålende fornøyd! Anbefales på det varmeste.
Anbefaler tannlege Haakon Andersen på det varmeste. Alltid blid og hyggelig når man kommer til ham og hans sekretær, på ett rent, flott og sentralt tannlege senter. Hatt mange tannleger igjennom åra, men Haakon er den beste jeg har vært borti. Meget kompetent tannlege med alltid topp gjennomført arbeid. Er lett å slappe av i tannlegestolen hans når han jobber med tennene. Han er og flink til å spørre og gi råd. Vært kunde oss han i noen år nå. Virkelig fornøyd :)