Haakon Andersen

Tannlege

Autorisasjon (1997)

Tilleggskompetanse

Godkjent implantatprotetisk behandler

Tønsberg Tannhelse Telefonnummer33 37 98 0033 37 98 ...
Grev Wedels Gate 10 3111 Tønsberg
Haakon Andersen er tannlege i Tønsberg

Siste vurderinger av Haakon Andersen

Flink Tannlege!

Pris

Kjempe flink og hyggelig tannlege! Han passer bra til folk med tannlege skrekk. Anbefales på det sterkeste!!

Fantastisk!

Pris

Da jeg brakk begge fortennene dro jeg til Håkon. Han gjorde en perfekt jobb! Man kan ikke se at de ikke er ekte.
Han har også fikset 4 hull og lagt fyllinger. Dette ser også veldig bra ut!
Håkon er nøye og bryr seg om detaljer.
Der er du ingen trygg tannlegestol med gode sluttresultater. Jeg anbefaler han på det sterkeste!

Fantastisk flink tannlege!

Pris

Den beste tannlegen jeg har vært hos. Utrolig hyggelig. Gjorde ikke vondt å borre et stort hull :) anbefales

Fabelaktig tannlege

Pris

Da jeg var hos Haakon Andersen for første gang for noen år siden hadde jeg en relativt stor grad av tannlegeskrekk etter å ha unngått tannpleie på mange år. Det gikk over all forventning. Du blir tatt godt i mot og behandlet med respekt - fortell han umiddelbart om du synes det å gå til tannlege er ubehagelig. Han tar deg og dine tenner (eller spisestuen som han kaller det) på alvor - og kommer med gode råd og tips for hvordan du kan opprettholde disse utenom hans arbeidstid. På toppen av dette har han masse humor som gjør at tannlegebesøket ikke nødvendigvis skal være noe du gruer deg til - men noe du kan se frem til og føle deg trygg på skal gå fint.

Sterkt anbefalt tannlege.

Haakon Andersen

Pris

Bra tannlege, men han er en av de dyreste! Betalte dobbelt pris for den samme jobben hos andre tannlege i Tønsberg.