Jouko Juhani Rytilahti
Punktlig tannlege som er nøyaktig og effektiv. Informerer underveis hva han gjør. Kanskje ikke ideelt for de med tannlegeskrekk mtp at det går fort og kan oppleves litt "røft", men jeg er veldig fornøyd etter 5 år med denne tannlegen.
Kjempeflink tannlege finner hull der det er selv om de ikke sees på røntgen. Har heller ikke hatt vondt etter hans besøk
Vil ikke anbefale denne tannlegen, han hører ikke på hva du selv sier og gjør ting uten å forklare eller si ifra.
Veldig grei tannlege. Punktlig på tiden,og har også mulighet for timer "kveld". Ei pussig sekretær han har hatt den senere tiden. Hun har enda ikke skjønt at en finner pasienten på f.dato,og ikke adresse. Slitende å gjenta seg selv flere ganger. Ellers veldig ryddig,bra kontor. Greit med parkering.
Har gått til Rytilahti i flere år og er godt fornøyd. Lite ventetid og får raskt komme til. Aldri behagelig å gå til tannlege, men har aldri hatt vondt når jeg har vert hos Rytilahti.
Litt vanskelig å forstå hva han sier når han mumler inni munnbindet, men det går stort sett greit.