Torbjørn Aareskjold
Første gangen jeg var her, lyse trivelige lokaler og ble godt mottatt av hyggelig og proffisjonell assistent. Tannlegen tok seg tid og informerte veldig godt, jeg følte virkelig jeg ble lyttet til. Så langt veldig bra.
Blide, fjoge, meget dyktige, serviceinnstilte, morsomme, hyggelige priser, varsomhet, empati
Jeg er glad for å ha kommet til dem, de er to om dette. De er et superpositivt par som er flinke i jobben og med mennesker.
Her følte jeg meg trygg i tannlegestolen å at jeg var i sentrum, slik det står på hjemmesiden!
Jeg er meget fornøyd med besøk og behandling!
Har du tannlegeskrekk? Det har eg og eg har aldri følt meg tryggere og hatt mindre vondt hos noen annen tannlege i mitt liv. Anbefales på det allersterkeste!
Jeg skulle egentlig ha behandling i en annen tannklinikk, men da jeg ble klar over den enorme prisforskjellen var valget enkelt å bytte til Torbjørn og tannlegeteamet i saxemarka, da prisene var veldig rimelig kontra mange andre tannleger. Ble møtt i telefonen av verdens koseligste dame, Inger, som var svært imøtekommende. Ble prioritert ved avbestilling og fikk time ganske kjapt. Opplevde Torbjørn som en dyktig og rolig tannlege som tok seg tid til å forklare hva han skulle gjøre. Jeg kommer aldri til å bytte ut dette tannlegesenteret. Anbefales på det sterkeste.