Profilbilde av tannlege Alexandra Chamorro

Alexandra Chamorro

Profilbilde av tannlege Alexandra Chamorro
Tannlege

Om

Jeg kom til Norge for over 20 år siden etter å ha studert og jobbet som tannlege i Mellom-Amerika. Jeg har i tillegg tatt tannlegeutdannelse i Norge ved Universitetet i Bergen.

I Norge har jeg jobbet i Bergen, Stavanger og Oslo. Jeg har solid erfaring innen innen disse områdene:

* Behandling av pasienter med tannlegeskrekk under narkose eller mild sedasjon.
* Utredning av ansikts og kjevesmerter
* Behandling av søvnapné
* Utredning og behandling av tannkjøttsykdommer
* Full munnrehabilitering av kjeveløse pasienter og pasienter med syreskader.
* Kosmetisk behandling (smile design) og implantatbehandling.
* Jeg har også godkjenning fra Helsedirektoratet til å søke økonomisk refusjon fra Helfo.

Mitt mål er å yte god service, utføre arbeid av høy kvalitet og være et medmenneske, så du føler deg trygg og ivaretatt!

Jeg jobber sentralt i Oslo, enkelt å finne fram og kort vei til offentlig kollektivtransport.

For mer informasjon, besøk min hjemmeside. For å bestille time, ring eller send meg en SMS på 400 83 405.

Autorisasjon (2008)

Tilleggskompetanse

Godkjent implantatprotetisk behandler

Siste vurderinger av Alexandra Chamorro

Hyggelig uformell og omsorgsfull

Pris

Jeg var helt ny som pasient hos Aleksandra. Hadde lest litt på nettet om Oslo Tannlegesenter AS. og fant ut at jeg ville prøve henne. Det er veldig siden jeg har hatt en fast tannlege, så dette var et meget positivt møte. Her opplevde jeg at du ble tatt imot med VARME og Aleksandra så helheten i menneske. Veldig hyggelig atmosfære under behandlingen. Jeg merket ikke at jeg var hos tannlegen, men følte at jeg omsider har fått en behandler som forstår at noen pasienter også kan ha vansker med tannpleie. Som Cerebral Parese pasient treger jeg mye oppfølging. Hos denne tannlegen fikk jeg en trygghet for et fast behandlingsopplegg som jeg lenge har savnet.

Hun var også meget dyktig pedagogisk etter min oppfatning. Flink til å forklare om tannhelse, og hadde mange interessante perspektiver på samarbeid mellom tannlege og pasient. Hennes behandling ellers var meget god. Og IKKE MINST Alexandra stilte ikke unødige spørsmål,til en bruker som på grunn av sitt HC ikke alltid klarer å stelle sin tenner så godt sel. Men, lyttet til mine behov.

KAN ANNBEFALES PÅ DET ALLER VARMESTE

Dyktig og hyggelig tannlege

Pris

Jeg hadde ikke vært hos tannlege på mange år, ikke så mye grunnet frykt for smerte som for hva det skulle gjøre med lommeboken ;-)

Jeg fikk time hos Alexandra som viste seg å være veldig hyggelig og dyktig. Hun er blid, utadvendt og imøtekommende, og forklarer det man ønsker å vite i detalj. Jeg hadde et lite hull, og fikk prisoverslag på hva behandlingen ville koste i forkant. Jeg fikk time for behandling av dette allerede neste dag.
Alt var helt smertefritt, og en positiv opplevelse, lommeboken min har det også fint etterpå ;-)

Trygg og dyktig handverker med ypperlig kundebehandling

Pris

Eg kom etter 12 år uten tannlege behandling.

Eg kjende fysisk ubehag om tannlege vart nemd, og hadde i svært lang tid frykta den dagen eg måtte gå til tannlege. Dette samt svært varierande om mangelfull tannhygiene hadde ført til eit lite vakkert utgangspunkt med mykje skader når eg omsider tok mot til meg og søkte etter tannlege med kompetanse på odontofobi.

Eg vart møtt med forståing og ambisjonar for mine tenner som var langt utover kva eg hadde trudd muleg.

Med god hjelp frå dyktig tanntekniker og opplæring som har endra mi daglege tannhygiene drastisk, har resultatet blitt slik at eg no smiler med tenna synleg. Det gjør ikkje lenger vont nokon stad i tenna, og eg flekke tenner utan å skjemmast og eg skulle få lyst til det.

Tidlegare kunne det gå kalt nedover ryggen bare bussjåføren annonserte " neste stopp tanlegehøgskulen " no er ikkje lenger nervøs på venterommet eller i tannlegestolen.

Anbefalast på det varmaste av ein som tidlegare delte syn på tannleger med Karius og Baktus.

Varm og dyktig tannlege

Pris

Jeg har gått til Alexandra i mer enn to år og kjenner henne som en erfaren og varm tannlege som virkelig bryr seg om sine pasienter. Jeg har tidligere slitt med tannkjøttbetennelse som ikke ble behandlet ordentlig av mine tidligere tannleger. Hun var den første som gav meg den rette diagnosen og har nå hjulpet meg til å bli helt frisk. Alexandra har vist at hun kan yrket sitt veldig bra (bedre enn noen av mine tidligere tannleger), og jeg stoler fullt ut på hennes vurdering.

Alexandra anbefales på det sterkeste.

Uprofesjonell og forvirrende

Pris

Mitt inntrykk er at tannlegen mangler grunnleggende erfaring. Hun var svært dårlig til å kommunisere. Det virker som hun ikke har forståelse for hva du ønsker som kunde. Alt ble veldig problematisk for henne, så jeg gikk til en annen tannlege som løste det på et blunk. Det må nevnes at jeg måtte vente en god halvtime mens timen var i gang, da hun tok en samtale med en annen kunde pr.telefon. Uprofesjonell oppførsel hele veien igjennom. Stressende og virrete. Resepsjonistene har vist seg å være inkompetente til å ta imot beskjeder. Jeg har mottatt innkallelser selv om jeg overhodet ikke ønsker noe kundeforhold. Svært dårlig helhetsinntrykk av hele tannlegekontoret. Anbefales ikke!