Amandeep Kaur Nohre

Tilleggskompetanse

Godkjent implantatprotetisk behandler

Amandeep Kaur Nohre er tannlege i Ringerike

Siste vurderinger av Amandeep Kaur Nohre

Hadde aldri trodd jeg skulle synes det er behagelig å gå til tannlegen!

Pris

Min tredje tannlege på kort tid, ikke et vondt ord om de to andre heller. Måtte trekke visdomstann. Satte bedøvelse og tok seg tid til å la bedøvelsen få virke. Løsnet tannen og løftet den forsiktig ut! Så satte hun inn en kompress som jeg skulle bite i og så fikk jeg tid til å ligge og slappe av mens hun sjekket at det ikke ble unormale blødninger. Fikk med noen ekstra kompresser, la inn en på kvelden men den var hvit som sne! Litt ømt rundt "sting" men Parasetten fikk ligge. Unødvendig

Forferdelig.

Pris

Hun er nedlatende og hardhendt. Dårlig kommunikasjon. Føler ikke at jeg får den informasjonen jeg trenger engang, selv om jeg spør. Da jeg sa at jeg hadde vondt under boringen, sa hun at "da husker du å pusse litt bedre, ikke sant". Har vært der 3 ganger nå, for å få gjort ferdig det jeg skulle, men jeg kommer aldri tilbake. Styr unna dette tannlegekontoret.
Det er umulig å få tak i dem på telefon også så det er "flaks" om du får svar.

Det som er bra er at lokalene er pene. Dersom jeg skal nevne noe.

Trygg hos tannlegen

Pris

Hun har fått meg til å slappe av (så godt det går) i tannlegestolen. Behagelig og sikker,virker erfaren og god. Det har blitt mange besøk,får alltid god hjelp. Anbefaler henne ☺

Endelig!

Klinikk: Tannlegene Nohre, avd. Røyken Skrevet
Pris

Endelig en tannlege jeg ikke gruer meg til å dra til! Hun er profesjonell, og hyggenlig. Hun nynner mens hun holder på inne i munnen din. Hun har flere knep for å berolige pasienten i situasjonen. Jeg har trukket to av mine visdomstenner der, hun tok i underkant av 2000 for en særdeles vanskelig tann. Veldig fornøyd.