Amer Maqbool Ahmad
Tilleggskompetanse
Vurderingsvarsel
Bestill time
Din Tannklinikk - beste i landet , uten tvil for meg ! Alltid hyggelig personal hjelpe dere med stort hjerte, både i selveste klinikken og på telefon! En av de beste tannleger som jobber i tannklinikken, er Amer ! Han gir mye trøst til sine pasienter og alltid fine kreative løsninger. Klinikken ser i fremtiden og passer på tekniske greier og tannteknologi som finnes i verden og ikke minst kjøpe dem. Dette er en god fremskritt. Jobben utføres på veldig høyt nivå! Kjenner Amer mange år og anbefale på det sterkeste!
Som alltid var besøket hos Amer avslappende. Han har en meget rolig måte å snakke og jobbe på. Jeg føler at jeg er i de beste hendene.
Jeg har tannlegeskrekk, men nå har det gått veldig fint etter at jeg begynte her. Tar seg alltid god tid og et rimelig i pris.
Amer har følgt meg med i et år nå. Først hadde jeg en tannbetennelse og etterpå bestemte vi oss for en tannimplantat. Han har gjord en kjempegod job og er også rimelig. Anbefales !
Fikk krone på 6 fortenner i dag, kunne ikke vært mer fornøyd med behandlingen. Tusen, tusen Takk Amer! :)