Profilbilde av tannlege Reidar Bjørkli

Reidar Bjørkli

Profilbilde av tannlege Reidar Bjørkli
Tannlege

Om

Velkommen til tannklinikken midt i hjertet av Drammen! Vi er en moderne tannklinikk med bred erfaring og kompetanse, der du kan få hjelp til:

- Akutt tannbehandling

- Kosmetisk tannbehandling og -bleking

- Porselenskroner, broarbeider og proteser

- Rotfyllinger og tannfargede komposittfyllinger

- Fjerning av tannstein, bakteriebelegg og misfarging.

- Fjerning av visdomstenner og tanntrekking ved behov

- Konstruksjon av bittskinne, sportsskinne og snorkeskinne!

- Råd og veiledning ved kjeveleddsproblematikk.

Klinikken legger vekt på informasjon angående behandling og behandlingsalternativer, har god tid til den enkelte pasient, med minst mulig ubehag og best mulig resultat etter hvert besøk.

Vi har ledig kapasitet og ønsker både nåværende kunder og alle nye pasienter velkommen!

Slik finner du oss
Adresse: Bragernes Torg 4B, 3017 Drammen (4. etg. med inngang fra vestsiden av torget)
Kontortelefon: 32 83 41 13 / tannlegen kan nås direkte på 99 43 91 18
NB: Vi refunderer parkeringsutgifter på opptil kr. 65,-

Autorisasjon (1986)

Reidar Bjørkli er tannlege i Drammen

Siste vurderinger av Reidar Bjørkli

Super tannlege

Pris

Drivende dyktig og svært hyggelig tannlege. Jeg oppsøkte ham med tannlegeskrekk, men her var det lite å frykte. Nøyaktig og lett på hånden til en god pris

Meget grundig og dyktig tannlege

Pris

Jeg har vært kunde hos Reidar Bjørkli siden jeg flyttet til Drammen for vel tre år siden.
Reidar er meget grundig, forklarer nøye hva han gjør og jeg er veldig fornøyd med utført arbeid.
Gir Reidar de beste skussmål som tannlege.

Veldig bra!

Pris

Hyggelig og flink tannlege! Vært kunde i flere år. Alltid blid, forklarende og dyktig i jobben sin. Anbefales

Veldig fornøyd

Pris

Gått til Reidar nå i flere år etter mange dårlige opplevelser med andre tannleger tidligere, og jeg er like fornøyd hver gang. Jeg reiser fra Oslo til Drammen kun for å gå til denne tannlegen, da det er verdt reiseturen. Han er grundig og dyktig i det han gjør og jeg har ikke hatt noen dårlige opplevelser her. Kan gi mine beste anbefalinger.

Hyggelig og flink tannlege

Pris

Har gått til Reidar i flere år, og får alltid god behandling. Hyggelige priser hjelper også på, i tillegg til at han er genuint interessert i å hjelpe. At han også tar seg tid til både forklaringer og litt opplæring gjør det hele til en god opplevelse!