Avideh Hannani
Det er alltid kjempe hyggelig å besøke tannlege Hannani👌gir gode råd og tips om tennene og har den beste servicen. Man får vekk all tannlegeskrekken!
Jeg trengte ny tannlege da tannlegekontor jeg tidligere har benyttet ble lagt ned. Har vært innom her tidligere og det var derfor et enkelt valg da jeg måtte finne et tannlegekontor jeg kan bruke.
Jeg har vært hos tannlege hele livet mitt på grunn av jeg operert kjeven Min . Men jeg har aldri sett en tannlege som behandler en pasient så dårlig .. uten arbeids etikk og moral . Uhøflig .. har dårlig holdning siden første dag . Hun er mer opptatt av utstyret enn pasienten .. det var et par tilfeller jeg måtte klø mg nesa på grunn av ting kommer bort i ansikte Mn de tilfellene var hun ikke aktiv engang ..ble kjeftet på ..som er veldig rart ..I dag mens hun renset den ene tanna jeg fikk noe i halsen jeg sto opp litt fra stolen for skylle munnen på munnskyll apperatet …hun fysiske holdt meg igjen og skrek til de utstyret er ikke for skylde ..men det utstyret er for drikk vann og skylde derfor det er kopp der også ..veldig spesielt opplevelse 😂jeg sa fra til henne da at hun ikke kan snakke sånn til pasienter . Man skal ha tålmodighet med pasientene. Veldig dårlig opplevelse
Profesjonell og kompetent behandling med utrolig god service. Empatisk og forståelsesfull og tannbehandling som anbefales på det høyeste.
Tannlegen var veldig hyggelig 😀hun var rolig og behagelig så jeg følte meg trygg kommer til å bruke hun fremover😀