Lars Ottar Gusdal Jomås
Dyktig og hyggelig tannlege, flink til å fortelle hva han gjør og ikke noe upris på de gode arbeidet han utfører. Alltid varslinger o forkant av time.
Jomås er en ekstremt trivelig og dyktig tannlege! Flink til å informere og forklare om hva han gjør, og veldig tillitsvekkende. Han har ordnet både rotfyllinger, trekking av visdomstenner og fyllinger av hull på meg opp gjennom årene, og det har kun vært behagelige og gode opplevelser hver gang. Kanskje ikke den billigste tannlegen i Grimstad, men behandlingen er i hvert fall helt topp!
Veldig hyggelig tannlege. Stor tillit til ham, finner gode løsninger på eventuelle problemer. Ser løsninger.
Hyggelig, behagelig og dyktig. Grundig men likevel nøktern - føler at han vil pasientes beste og ikke anbefaler behandlinger ut over det som er nødvendig eller ønskelig fra pasientens side :-)
Før jeg begynte å bruke Lars Jomås hadde jeg gått flere år uten å gå til tannlege, pga. ekstrem tannlegeskrekk. Lars var svært dyktig i å skape tillit og brukte god tid på å forklare hva han foretok seg.
Etterhvert følte jeg meg såpass fortrolig at tannlegebesøkene ikke er noe uoverkommelig problem lenger, og derfor kan jeg anbefale Lars på det varmeste.