Odd Engelsen

Tannlege

Autorisasjon (1986)

Tilleggskompetanse

Godkjent implantatprotetisk behandler

Tannlegesentralen avd Oasen Telefonnummer55 16 16 5455 16 16 ...
Folke Bernadottes vei 52 5147 Fyllingsdalen
Odd Engelsen er tannlege i Bergen

Siste vurderinger av Odd Engelsen

Veldig fornøyd

Pris

Var hos Odd idag, og det var en sann fornøyelse!
Makan til kjekk kar og godt humør skal man lete lenge etter. Kjapp i replikkene, akkurat etter min smak! Full kontroll og flink å forklare nøye alt han gjorde! Følte meg trygg på hans avgjørelser! Betalte 0,- for undersøkelse denne gang og han fortalte hva neste behandling ville koste! 25% rabatt som student er ikke noe å klage på! :)

Dyktig og trygg tannlege

Pris

Har gått til flere tannleger oppgjennom årene og fikk anbefalt Odd Helgesen av en venn med tannlegeskrekk. Forstod raskt at Odd er en effektiv tannlege med godt humør, som er flink til å forklare prosessen underveis på en betryggende måte. Som student får jeg også rabatt på undersøkelse og arbeid. Som noen påpeker tidligere her, er det jo undersøkelsen m. røntgen som er gratis som student. Behandling som fjerning av tannstein o.l må en betale for, som alle andre steder, det er ingenting som er gratis her i livet :)

Flink tannlege med godt humør

Pris

Jeg har vært kunde i et par år og er til nå veldig fornøyd. Tannlegen er blid og har alltid en spøk på lager. I tillegg tilbyr de gratis undersøkelse og gir en god studentrabatt. Resultatet har alltid blitt godt.

Han har vært hensynsfull med tanke på at jeg er student og den dårlige økonomien som følger med dette. For at jeg ikke skal få for store kostnader på én gang har vi ved flere anledninger diskutert hva som er forsvarlig å utsette av behandling og ikke, slik at jeg kan ta et informert valg. Han informerer hele veien om hva kostandene vil bli. Dette er ikke noe jeg har måttet ta opp med ham selv, men han tar praten av eget initiativ. Det gjør at situasjonen ikke blir så ubehagelig og det setter jeg stor pris på.

Jeg har anbefalt tannlegen til flere av mine venner.

?

Klinikk: Odd Helgevold Engelsen Jr Skrevet
Pris

Ca. et og et halvt år etter at jeg hadde gått til denne tannlegen, fikk jeg regning for en time jeg ikke hadde møtt til ca. 2 år tidligere. Kunne ikke se at jeg hadde hatt denne timen. Er en ordentlig person som ikke har glemt slike timer. Tok kontakt. Ble truet med rettsak. Betalte for å slippe mere ubehag.

Føler seg lurt!

Pris

Jeg er student og ble fristet da tannlegesentralen reklamerer for gratis undersøkelse med røntgen. Når jeg bestilte timen spesifiserte jeg at jeg ikke ville gjøre noe annet enn den gratise undersøkelsen,og forsikret meg om at det var ingen ekstra kostnad. Da jeg kommer dit og sitter i tannlegestolen begynner tannlegen å bruke forskjellige instrumenter i munnen min under undersøkelsen, fjernet litt tannstein etc... God service!-tenkte jeg! Men da jeg kom ut fikk jeg til min store overraskelse en regning på over 600kr istedenfor den forventede regning på 0,- Jeg hadde ikke samtykket til ekstra behandling, fikk ikke noe spørsmål eller opplysning ang ekstra kostnad og ekstra behandling. Dette er en form for svindel! Føler meg lurt.